The Rolling Stones ponovo u Zagrebu

9698

Glavni grad Hrvatske po treći put će ugostiti najveći bend u povijesti glazbe, koji već više od 40 godina vlada svijetom, vječiti The Rolling Stonesi. Mick Jagger, Charlie Watts, Keith Richards i Ronnie Wood ponovo će 6. srpnja biti gosti hrvatskog puka, a ovaj put će ga posjetiti u sklopu velike svjetske “A Bigger Bang” turneje, kojom promoviraju posljednji odlično prihvaćeni istoimeni album.

Europski dio turneje Stonesa počinje 27. svibnja u Barceloni, i traje do 29. kolovoza i koncerta u Cardiffu, a tijekom ta tri mjeseca bend će održati ukupno više od 30 koncerata, i svi će naravno biti održani na najvećim europskim stadionima. Mjesto održavanja koncerta u Zagrebu još nije poznato, kao niti cijena ulaznice, ali i te bitne informacije će uskoro biti objavljena, jer uskoro se očekuje i prodaja ulaznica, koja će u prosjeku biti oko 75 eura u europskim gradovima.

Osim Zagreba, The Rolling Stones će od obližnjih gradova posjetiti Beč (20.06.), Milano (22.06.), Beograd (02.07.) i Munich (16.07.). Dolaskom u Zagreb i Beograd, Stonesi se na neki način žele odužiti fanovima za otkazanim koncertima u sklopu “Forty Licks” turneje.

Prvi put su The Rolling Stonesi posjetili Zagreb ‘daleke’ 1976. i u dva dana mjeseca lipnja dupkom napunili veliku dvoranu Doma sportova. Drugi put je to bilo 1998. godine, kad su 20. kolovoza rasprodali Hipodrom, na kojem se prema nekim procjenama ‘naguralo’ oko 80 tisuća ljudi.

Muziku podržava
Stisni