“The Hipsters” novi album Deacon Blue nakon 11 godina

651

24. rujna u trgovinama će se pojaviti prvi studijski album slavne škotske pop-rock grupe Deacon Blue nakon punih 11 godina snimateljske pauze.

Album nosi ime “The Hipsters“, a na njemu će se naći 11 pjesama, među kojima je i istoimeni najavni singl čiji je promotivni videospot ekskluzivnu premijeru doživio na službenoj stranici grupe – DeaconBlue.com.Produkciju albuma potpisuje Paul Savage, a osim njega svoj obol na njemu također je dao Eg White (Adele, Will Young, Duffy, James Morrison, Joss Stone) koji gostuje na pjesmi “Turn”.Ricky Ross i ekipa njegovim izdanjem obilježit će jubilarnu 25. godišnjicu izlaska klasika prvijenca “Raintown” te se tim povodom također otisnuti na slavljeničku turneju po Velikoj Britaniji koja kreće iz Dundeea 4. listopada, a završava u Londonu 22. listopada. Dva pridodana koncerta u Perthu i Glasgowu u studenom i prosincu također su tu.

Album objavljuje nova im izdavačka kuća Edsel/Demon Music koja će do kraja godine također u deluxe edicijama reizdati svih im pet studijskih albuma objavljenih do sada.

Muziku podržava

Posljednji, “Homesick”, koji je dogurao do 59. mjesta britanskog charta, objavili su 2001. godine.

Popis pjesama:
Here I Am In London Town
The Hipsters
Stars
Turn
The Rest
The Outsiders
That’s What We Can Do
She’ll Understand
Laura From Memory
It Will End In Tears
Is There No Way Back To You

Muziku podržava