‘Svjetska’ promocija novog albuma Olivera

1765

Danas je u zagrebačkom hotelu Four Points održana promocija novog albuma, to se može slobodno reći, najveće estradne zvijezde u Hrvatskoj – Olivera Dragojevića. Novi album “Vridilo je” objavljen je svega pet dana nakon njegovog 58 rođendana i to mu je 20 studijski album u karijeri, i nadam se ne i posljednji. A presica je stvarno izgledala, kako se kaže – svjetski, naravno ako su mjerila hrvatski standardi posjećenosti promocija novih albuma glazbenika.

A morate priznati, takav glazbenik je to i zaslužio. Nakon dvadesetonog uvoda i ‘slatkih riječi’ o karijeri Olivera i novom albumu iz usta Dražena Vrdoljaka, prisutnima se u ime nove Oliverove izdavačke kuće – Aquarius Records obratio njen vodeći čovjek Boris Horvat. Koji je naravno oduševljen što takvog izvođača ima u svojoj kući, jer ipak je Oliver Zlatna koka naše scene.

Nakon njih došao je red i Alana Bjelinskog i Antu Gelu, najbliže suradnike Olivera na albumu “Vridilo je”, a zatim se i sam Oliver obratio novinarima, iznijevši svoje zadovoljstvo učinjenim, pohvalivši suradnike i podijelivši nekoliko simpatičnih doskočica.

Uglavnom narode dragi, od danas u svim CD shopovima možete nabaviti novi album “Vridilo je” velikog i jedinstvenog Olivera Dragojevića, i ne bojte se svaka uložena kuna u ovo izdanje ‘vridi’ toga.

Muziku podržava