Stereo MC’s na Vip INmusicu

3901

Pet godina nakon rasprodane Šalate i tri godine nakon zvukova posljednjeg studijskog albuma “Paradise”, britanski hip-hoperi Stereo MC’s vraćaju se u Zagreb na Vip INmusic festival (3. i 4. lipnja, otok Hrvatske mladeži, Jarun).

Bend koji iza sebe nema opus kvantitativnog značajna, već nedvojbeno kvalitativnog, kroz nepunih su dvadesetak godina rijetko snimali, ali su stoga harali pozornicama diljem svijeta i uspjeli se probiti na američke top ljestvice kao prvi britnaski hip-hop bend.

Iako se smatralo da neće uspjeti ponoviti i zadržati uspjeh svog drugog studijskog, sada već kultnog albuma, “Connected“, bend je u daljnjem stvaralaštvu i dalje premašivao sva očekivanja, što im je između ostalog omogućilo i suradnju s mnogim afirmiranim glazbenicima.

Muziku podržava

Početkom 2008. objavili su live izdanje “Live at the BBC” kojim su odlično dočarali live izvedbu svojih hitova poput “Deep Down & Dirty”, “Creation”, “Elevate My Mind” ili “Connected”, a samim time potvrdili sebe kao odličnog live izvođača.

Po drugi put u Hrvatskoj, nastupit će kao headlineri Nokia stagea ovogodišnjeg Vip INmusic festivala.

Do sada potvrđeni izvođači:
Nick Cave & The Bad Seeds
The Prodigy
Serj Tankian
Amadou & Mariam
Dreadzone
Seun Kuti & Egypt 80
XX Teens

Atheist Rap
Ed Kuepper & Jeffrey Wegener
Jazzanova
Vještice

Cijene festivalske ulaznice (dva dana):
29.2.-29.4. – 350 kn
30.4.-2.6. – 400 kn
* na dan festivala 450 kn
Vip korisnici festivalske ulaznice mogu se kupiti već od 300 kuna u Vip centrima.Ulaznice su u prodaji u svim Vip centrima, te na Eventim.hr.

Sve informacija o nadolazećem festivalu možete pronaći na stranici www.vipinmusicfestival.com

Muziku podržava