Sredina je 11. mjeseca, a vi još ne znate gdje ćete za Novu godinu? Grad Šibenik će za Novu godinu ponuditi blagdanski paket izvođača za sve ukuse. Uz katedralu sv. Jakova na Trgu Republike Hrvatske nastupit će britanske zvijezde Stereo MC’s, prije kojih će nastupiti Sassja. Osim njega, u Perivoju Roberta Visianija koncerte će održati Neno Belan & Fiumensi te Cubismo, a na Maloj loži sve prisutne zabavljat će Kristijan Molnar, jedan od najuspješnijih DJ-eva u regiji.

Britanski hip-hop i elektronički duo Stereo MC’s prisutan je na sceni još od sredine osamdesetih, a svjetsku popularnost osigurali su im hitovi “Connected” i “Step It Up”. Ovaj poznati DJ dvojac čine pjevač Rob Birch i DJ Nick Hallam. Posljednji album “Emperor’s Nightingale” izbacili su 2011., a još dan danas, na radost mnogih, serviraju plesne koncerte.

View this post on Instagram

#firstliveoftheyear 🔥🔥

A post shared by Stereo MC's/connected (@stereomcsmusic) on

Prije no što na pozornicu stupe britanske legende, publiku će zagrijati Sassja. Dok će oni biti kod Katedrale, u Perivoju će biti Neno Belan & Fiumensi, a u prve sate 2020. publika ulazi u afro i kubanskim ritmovima Cubisma. Za one koji su za nabrijaniju atmosferu, tu će btii Kristijan Molnar, kao prvi izbor udruge RatCat, šibenskih promicatelja elektronske glazbe.

Doček Nove u Šibeniku organizira Grad Šibenik. „Svake godine nastojimo biti drugačiji te u Novu godinu ući na što originalniji način, što smo dokazali lanjskim dočekom s brojnim izvođačima predvođenim makedonskim magom Kirilom Djaikovskim i Davidom Leoneom, Kawasaki 3P-om, The Frajlama, Affter Affairom i Roof AW-om, a vjerujem kako ćemo u tome uspjeti i ovog puta. Šibenik gostima postaje sve poželjnija destinacija i u zimskim mjesecima zbog kvalitetnog programa koji nudi naš projekt prvog i jedinog plastic-free Adventa u Hrvatskoj. Žanrovska lepeza kvalitetnih izvođača kao i festivalski koncept dočeka na trima pozornicama unutar stare gradske jezgre, kao prava prijestolnica urbane, koncertne scene, ističe Šibenik kao najoriginalnije mjesto za doček nove godine.“, poručio je gradonačelnik Željko Burić.

Muziku podržava