Slayer utješili hrvatske fanove

domination
2381

Šok nakon smrti Jeffa Hannemana se polako smiruje, mediji se zabavljaju (ne)istinitim objavama kako su fanovi pretukli nekakve novinare koji su su okomili na ‘sotonističku ostavštinu tog pijanca, a red je bio da čujemo i što Slayer ima za reći

Taman su se vratili s australske festivalske turneje, a za lipanj je zakazan odlazak u Europu. Baš između toga izgubili su originalnog člana, ali i čovjeka koji od 2011. ne nastupa s njima.

Svi znamo da bi se 23. lipnja u zagrebačkoj Tvornici trebao dogoditi jedan nesvakidašnji nastup Slayera, pa smo se s pravom pitali ne samo za sudbinu tog koncerta, već i samog benda. Budući da svojevrsni glasnogovornik benda Kerry King nikad nije bio posebno emotivno nastrojen prema vanjskom svijetu, iz benda smo dobili jedan šturi i pozitivni oglas:

Muziku podržava

“Znamo da fanovi diljem svijeta pate radi ovog gubitka baš kao i mi. Ali htjeli smo vam poručiti da ćemo apsolutno svi kreirati buku i kaos kada dođemo u Europu u lipnju! Vidimo se tamo!

Eto, tuga je sigurno prisutna i jaka, ali barem smo dobili potvrdu – turneja ide prema planu i imat ćemo priliku zajedno sa Slayerima visoko u zrak dići ‘devil hornse’ u čast preminulom Jeffu!

Inače, pored svakojakih vijesti koje kolaju internetskim svijetom, od benda su došle i službene medicinske potvrde onoga u što se ionako sumnjalo – ugriz pauka i infekcija radi koje je (privremeno) otišao iz benda nije razlog njegove smrti! Jeff je preminuo radi ciroze jetre izazvane radi godina i godina prekomjerne konzumacije alkohola.

Muziku podržava