Playlista iz četiri zida Ničim izazvanih

438

Skupina Ničim izazvan obilježila je posljednje godine pop uspona na srpskoj sceni te je uz Artan Lili postala predvodnica novog srpskog zvuka, iako su žanrovski ipak nešto različiti.

Prijateljstvo sa S.A.R.S.-ovcima (s kojima imaju zajednički singl “Glupost”) dovelo ih prošle godine do koncerta u Domu sportova, a sudeći po hitovima koje redaju, “Trideset”, “Beskućnik” (s Darkom Rundekom), “O tebi” ili “Odlaziš”, ne sumnjamo da će nastaviti osvajati srca zagrebačke publike kojoj će premijerno odsvirati i ponešto novog materijala na koncertu u KSET- u četvrtak 25. svibnja.

Muziku podržava

“Obećajemo potpunu eksploziju emocija i energije u KSET-u. Više od dvije godine nismo nastupali samostalno u Zagrebu i jako se radujemo da se ponovo nađemo pred zagrebačkom publikom. U svo ovo vrijeme smo pored starih stekli i neke nove prijatelje i ovo će biti sjajna prilika da podijelimo naše pjesme po prvi put s njima. Jedva čekamo susret.

Kao i svaki deveteoročlani sastav, svako od nas ima poseban ukus koji varira od punka, rocka, metala do funka, popa i jazza. To je muzika koju slušamo obično u svoja četiri zida da odmorimo glave od proteklog dana i da se pripremimo za sljedeći. U skladu s tim, ovo je dijelić muzike koju mi volimo slušati.”

Muziku podržava