Objavljen je mrtvozornički izvještaj o uzroku smrti Dolores O’Riordan, pjevačice Cranberriesa, upravo na dan kada je trebala proslaviti 47. rođendan.

Prema policijskom izvještaju, pjevačica se utopila u svojoj hotelskoj kadi nakon konzumacije prekomjerne količine alkohola. Podsjetimo, pjevačica je preminula 15. siječnja u Londonu, a vijest koja je potresla brojne fanove stigla je neočekivano.

Muziku podržava

Policija je pronašla prazne boce alkohola u hotelskoj sobi, uz lijekove na recept. Nalaz krvi je pokazao krajnje visoku količinu alkohola u krvi, ali je ostalih supstanci bilo u tek neznatnim, “terapeutskim” tragovima.

Dolores je prije smrti boravila u Londonu gdje je radila na novim materijalima s The Cranberries. Nedavno joj je dijagnosticiran bipolarni poremećaj i postavljena terapija na koju je dobro reagirala. Prijatelji i psihijatar su rekli da je prethodno bila stabilna, bez naznaka o samoozlijeđivanju.

Istragu uzroka smrti zatražili su majka, brat i bratova žena, kako prenosi BBC, a rezultati su se poklopili s danom koji je trebao biti njen 47. rođendan.

82 Shares
Muziku podržava