OFFTIME: Novi glazbeno-gastronomski festival za bijeg od stresa i svakodnevice

1295

Zagreb je upravo dobio novi event zanimljivog koncepta kojemu je cilj istinsko oslobađanje od pritiska i stresa svakodnevice, dalje od računala, uz odličnu hranu i glazbu.

OFFTIME, glazbeno-gastronomski festival održat će se od 24. do 26. svibnja 2019. u klubu Aquarius na zagrebačkom jezeru Jarun. Kroz njega nastoje objediniti različite glazbene žanrove i aktivnosti te postići svojevrsni sudar subkultura, kako bi se kreirala otvorena i slobodna atmosfera.

Sasvim je u redu osjetiti potrebu za resetiranjem i obnavljanjem svoje životne energije, a najbolji način da to učinite je da se odmaknete od svakodnevice i zakoračite u opušteno stanje bezbrižnosti.

Offtime festival
Izvor: Promo
Muziku podržava

Upravo će OFFTIME predstavljanjem vrhunske i poticajne glazbe, zdrave i visoko-energetske hrane i pića te njihovim spajanjem kroz eksperimentalne i provokativne načine omogućiti da doživite bezbrižno stanje uma te sjajne i nezaboravne trenutke, zajedno s istomišljenicima koji plešu i smiju se odmah pored vas.

Mario Benić, inicijator: “Zadnjih nekoliko godina sam fasciniran time kako su svi moji prijatelji toliko zauzeti da nemaju vremena stati i predahnuti. Želeći dostići visoko postavljene ciljeve se uništavaju. Naravno, puno raditi i dostizati visoko postavljene ciljeve je odlično, ali treba biti svjestan da ih teže postižemo ako smo umorni tijelom i umom. Kad se isključiš, treba ti manje vremena da se oporaviš i vratiš obavezama jači nego ikad. Iz tog razloga sam pokrenuo projekt festival OFFTIME. Želim podsjetiti ljude da je isključivanje važno. OFFTIME se odnosi na pružanje prilike za punjenje energije i resetiranje, ali uz odličan sadržaj u vidu raznolike ali primjerene glazbe, zdrave hrane i pića te niz opuštajućih aktivnosti.”

Glazbeni line-up čine brojna DJ imena: Ana Antonova, Aney F, Anja Schneider, Breach, Doris Fatur, El Commando, Flashbmob, Marina Karamarko, Mike Vale, Oberön, Omega Zen, Phillipe, Route 94, Secret cinema i Volster te Sara Renar kao izbor Muzika.hr. 

 

Više o samom rasporedu nastupa možeš potražiti ovdje.

Offtime

Festivalske ulaznice mogu se nabaviti po cijeni od 25€, dok jednodnevne ulaznice za petak i subotu iznose 16€. Regularne jednodnevne ulaznice možeš kupiti i na prodajnim mjestima Entria, a iznose 119 kuna. Kupnjom festivalske ulaznice ostvaruju se mnoge pogodnosti (Welcome Drink u nedjelju, Daily Bocca Coffee i GoNParty discount voucher u vrijednosti 30 eura te naravno upad za glavne večeri u petak i subotu).

70 Shares
Muziku podržava