Oba Queensrychea spremaju nove albume

798

Obje verzije Queensyrchea ubrzano rade na objaviljivanju novih izdanja. Tako je ona u kojoj se u ulozi frontmena nalazi Todd La Torre potpisala ugovor s Century Media Records, koja će 11. lipnja objaviti novi studijski album.

Bubnjevi za još uvijek neimenovano izdanje snimljeni su u London Bridge studiju u Seatlleu s producentom Jamesom ‘Jimbom’ Bartonom, a ostatak vokalnih i glazbenih dionica snimat će se u nekoliko različitih studija na zapadnoj obali SAD–a.

Novi album snima se u postavi: pjevač Todd La Torre (ex-Crimson Glory), gitaristi Michael Wilton i Parker Lundgren, basist Eddie Jackson, te bubnjar Scott Rockenfield.

Muziku podržava

Geoff Tateova verzija Queensrychea je već okončala album, te potvrdila kako će se zvati “Frequency Unknown” i izaći 23.4. za Cleopatra Records.

U tom su bendu, uz Tatea, basist Rudy Sarzo (Ozzy Osbourne, Dio, Quiet Riot), gitaristi Kelly Gray (ex-Queensryche) i Robert Sarzo (Quiet Riot), klavijaturist Randy Gane I bubnjar Simon Wright (AC/DC, Dio). Album je okupio I neke poznate rock/metal glazbenike, poput K.K. Downing (Judas Priest), Chris Poland (Megadeth), Ty Tabor (King’s X), Paul Bostaph (Slayer, Testament, Exodus), Lita Ford, Brad Gillis (Night Ranger), Dave Meniketti (Y&T) i Craig Locicero (Forbidden).

Uz deset novih pjesama, “Frequency Unknown” će sadržavati i četiri ponovno snimljena klasika Queensrychea.

Popis pjesama:
When Lightning Strikes
Running Backwards
Fallen
Life Without You
In The Hands Of God
Cold
The Weight Of The World
Slave
Dare
Everything

Bonus: (2013 versions)
Silent Lucidity
Empire
Jet City Woman
I Don t Believe In Love

Muziku podržava