Novi video s Akustike – uz She Loves Pablo

388

Zagrebački groove-rockeri She Loves Pablo su nam u ožujku po prvi put nastupili u sklopu programa Akustika, a s njihovog akusticiranja u Rockmarku vam predstavljamo novi video!

Iako to ‘nije njihova ulica’, publika je tada imali priliku čuti i vidjeti ih u rijetkom akustičnom izdanju, a momci su nam izveli presjek pjesama sa svoja tri studijska izdanja. Na setlisti se našla i “Impassive, Massive and Agressive”.

Riječ-dvije-pet o samoj pjesmi rekao nam je frontman Domagoj Šimek, a načuli smo i da već vrijedno rade na novom studijskom albumu: “Pjesma govori o odgađanju stvari koje se trebaju napraviti odmah, na jedan ili drugi način. Tog savjta se pridržavamo u vezi našeg četvrtog albuma na kojem se već fino radi.

Muziku podržava

Nadovezao se i na nastup u Rockmarku: “Akusticiranju se okrećemo kada nema drugog načina da odsviramo set. Nije to naša ulica da budem iskren, imali smo jedan jedini baš pravi akustični koncert i to je bilo zato jer mi je jedan moj dragi idiotni prijatelj slomio prst i nisam mogao svirat, čak ni dan danas ne mogu do kraja saviti taj prst koji mi dosta treba.”

Video s njihovog akusticiranja pogledajte na našem YouTube kanalu. Za ton-majstorije i ovaj je put zaslužan Antonino Šimić (Greenwood Studio), dok se video-snimanjem i montažom bavio Mario Dragičević.

@akustikasession | #zvučidobro:
Instagram | Facebook | Twitter | YouTube

[Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.]

 

Muziku podržava