Nova ritam-sekcija i nove svježe live snimke The Culta

1874

A Return To Wild” turneja grupe The Cult, koja počinje 1. ožujka nastupom u Fillmore Auditoriumu u San Franciscu, snimat će se profesionalnom tehnikom zahvaljujući ljudima iz Instant Live kuće. U planu je snimanje gotovo polovice koncerata koji će se moći kupiti odmah nakon nastupa, a moguće su i narudžbe preko Interneta.

Sličnu stvar prvi su profurali Pearl Jam snimanjem svoje cijele turneje prije nekoliko godina. Razlika je što ovo nisu bootleg snimke, već profesionalne visoko-kvalitetne snimke čistog zapisa zvuka, koje odražavaju cijelokupnu atmosferu koncerta.

Inženjeri iz Instant Live rade najčešće sa tehničarima same grupe koju snimaju, a miksanje također rade tonski tehničari samog benda, pa ne čudi kvaliteta materijala koja je vrlo blizu iskustvu uživo. Prethodno su uspješno odradili live snimke za Echo And The Bunnymen, Bauhaus, The Black Crowes, Allman Brothers Band i još neke. Ako želite isprazniti svoje novčanike i čuti “The Cult: A Return To Wild – US Tour 2006“, možete se uputiti na stranice Instant Live i saznati više (link je http://www.instantlive.com).

A nakon mnogo spekulacija, The Cult su objavili i tko će im biti ritam-sekcija na ovoj turneji. Na basu će biti Chris Wyse (Cardboard Vampyres, Jerry Cantrell) koji je već surađivao s njima, a za bubnjeve će sjesti John Tempesta (White Zombie, Helmet).

Muziku podržava
Stisni