Nisu se samo zaručili – stiže Avril Nickelback album

domination
1991

Svijeti i dalje nikako ne ide u glavu zašto je nekoć slatkica pretvorena u mladu sexy pjevačicu – Averil Lavigne odlučila krenuti u ljubavnu avanturu sa starom komercijalnom rock barabom – Chadom Kroegerom, pjevačem Nickelbacka.

Osim što su oboje Kanađani, za nadati se da ipak postoje još neke poveznice. Najnovija od njih je muzičke prirode – svježe zaljubljeni mladenci snimili su zajednički album! Potvrdio je to Antonio “L.A.” Reid, šef Epic Records.

Zadnjih godinu dana Avril je smišljala nastavak na “Goodbye Lullaby”, ali je našla vremena i za novi zajednički album. Album je u fazi miskanja i plan je da ga se pokuša izdati do kraja ove godine, ali realno je ipak – početak 2013.

Muziku podržava

Nije to prvi put da Avril radi sa supružnikom, jer je i za zadnji album 6 pjesama napisala s Deryckom Whibleyem, frontmanom kanadskih punkera Sum-41.

I malo vijesti za razonodu – diljem moćnog twittera krenula je akcija u kojoj obični korisnici obrazlažu zašto je ova veza najbolja naznaka da svijetu prijeti jedan kataklizmički armagedon. A nije zgorega ni napomenuti da je u tijeku famozna 2012. godina. Ipak, možda i doživimo da ovaj par dobije nasljednike…

Muziku podržava