Neven Kepeski pokrenuo Anatomija i odabrao Davora Gobca za “Apostoal”

Muzika.hr
1329

Jedan od osnivača Psihomodo popa, Neven Kepeski, prošle je godine krenuo s pisanjem novih pjesama čime je započelo kreiranje Anatomije, novog projekta.

Za Anatomiju kaže kako je riječ o bendu koji i postoji i ne postoji i dodaje kako Anatomija neće imati stalnog pjevača, nego će se pjevači mijenjati ovisno o potrebama svake pjesme.Samim time, Kepeski je prvu pjesmu “Apostol” napravio zajedno s Davorom Gopcem, a o toj suradnji ističe: “Htio sam nekako povezati svoje vlastite godine koje su – u glazbenom smislu – pojeli skakavci, i početi otamo gdje sam prije skoro 30 godina stao, dakle od Psihomoda i Gopca.”

Novi singl je aranžirao i producirao Duško Mandić, poznati multiinstrumentalist, aranžer i producent. S njim Kepeski radi i na ostalim pjesmama.

Muziku podržava

“Ono što pokušavam napraviti je neka vrsta pop noira. Pokušavam se uhvatiti u koštac s tzv. velikim temama: smrću, boli, strahovima, našom ranjivošću, svjesno-nesvjesnim, starenjem, depresijom, pa i poviješću…” kaže Kepeski.

O budućim planovima najavljuje sljedeće: “Za 2015. u planu su još dva singla, a početkom 2016. nadam se da ćemo zgotoviti cijeli album… On zasad nosi radni naslov ‘Nikad nismo bili živi’…”, a za nastupe Anatomije Kepeski kaže kako nema tih ambicija.

Muziku podržava