Ove godine nećemo čekati mjesec prosinac kako bismo nominacijama i biranjem pobjednika zaključili bogatu festivalsku sezonu iza nas. Jesen možda kalendarski još nije krenula, ali gotovo svi festivali su svoj posao za ovu godinu obavili itekako uspješno, neki više, a neki manje.

Posjetitelji su u ovom slučaju najbitniji, stoga će svaki glas imati veliku ulogu u daljnjem biranju pobjednika najboljeg festivala u 2019. Na listi su se našli veliki festivali u Hrvatskoj i u regiji; specijalizirani festivali u Hrvatskoj i u regiji, a koji se baziraju na određenim žanrovima te domaći festivali koji se održavaju isključivo u Hrvatskoj i na kojima su uglavnom nastupala domaća/regionalna imena. Njihove sadržaje možeš pronaći i u našem velikom festivalskom vodiču za koji su se svi festivali mogli prijaviti tijekom ove godine.

Kada uzmeš u obzir line-up, atmosferu, cijenu, lokaciju te razne popratne sadržaje i aktivnosti, odaberi onaj festival ili pak više više njih koji po tebi zaslužuju odnijeti pobjedu u 2019. godini. Anketa je otvorena do petka u podne.

Anketa je zatvorena, rezultati stižu uskoro…

Muziku podržava