Posljednji Pozitivan koncert u Domu sportova: sve informacije o posljednjem Pozitivcu

  18604

  Pozitivan koncert, popularna dvoranska svirka s dugogodišnjom tradicijom te jedan od najmasovnijih evenata u čitavoj regiji, svojim će 15. izdanjem ujedno i završiti svoj put. Uz Dubiozu Kolektiv, odnosno headlinera obe večeri, 22. i 23. studenog u Velikoj dvorani zagrebačkog Doma sportova, Pozitivac odlazi u povijest.

  Dubioza Kolektiv nastupit će s punim koncertom obje večeri i time zaokružiti posebnu vezu s Pozitivcem započetu 2011. i nastavljenu 2014. pred rasprodanim dvoranama. Dubioza je u međuvremenu napunila prvo Arenu na Laništu, a onda i, prije desetak dana, mitski pulski amfiteatar u koji se naguralo 9000 ljudi.

  Bogat ostatak programa obje večeri

  Muziku podržava

  U petak, 22. studenog program otvara grupa Manntra, nakon koje se na pozornicu penju Mile Kekin sa svojim solo materijalom i Darko Rundek s Ekipom, dvije godine nakon rasprodanog koncerta na istoj lokaciji.

  U subotu, 23. studenog, večer otvara zagrebački Antenat, a nakon njih gledamo dvojac Krankšvester, a potom i Tram 11 koji će ponovo stupiti na scenu u dvorani u kojoj su 11.11.2017. održali mitski povratnički koncert.

  Svrha i misija koja će se nastaviti održavati

  “Kroz dugih 15 godina Pozitivan koncert višestruko je ispunio svoju misiju, dotaknuo mnoge generacije i utjecao na stvaranje zdravijeg društva. Ovogodišnje 15. izdanje Pozitivca kao velikog dvoranskog koncerta povodom Svjetskog dana AIDS-a ujedno je i posljednje u ovom formatu. Svrha i misija Pozitivnog koncerta i dalje će živjeti i razvijati se. Udruga HUHIV nastavit će tradiciju usmjerenu edukaciji i zdravlju mladih u formatima prilagođenim novim generacijama, s ciljem stvaranja ‘AIDS free’ generacije. Hvala svim fanovima, glazbenicima, partnerima, sponzorima, suradnicima i medijima koji su zajedno s nama širili pozitivne vibracije što ćemo nastaviti i u narednim godinama” – tim riječima su iz Udruge HUHIV, koja je uz LAA suorganizator koncerta, predstavili posljednje izdanje.

  Satnica

  Vrata Doma sportova oba dana otvoriti će se u 19:00, a nastupi će početi u 20:00. U petak prva je, u 20:00, na rasporedu grupa Manntra, nakon koje u 20:45 kreće Mile Kekin. Veliki Darko Rundek i njegova Ekipa na pozornici su u 21:40, a Dubioza Kolektiv svoju će svirku započeti u 23:00. U subotu će Antenat stupit na pozornicu u 20:00, Tram 11 u 20:45, a Dubioza Kolektiv u 21:40. Posljednji na Pozitivnom koncertu bit će ubojiti hip hop dvojac Krankšvester koji se na pozornicu Velike dvorane penju u 23:30. Dubioza je potvrdila da će u dvije večeri odsvirati dva različita koncertna seta.

  Zbog velike gužve obje večeri će biti otvoreni svi dostupni ulazi u Dom sportova, od kojih će jedan, na lijevom djelu terase s koje se ulazi u dvoranu, biti označeni fast lane za posjetitelje koji su svoje ulaznice platili Mastercard® ili Maestro® karticama online preko Eventima. U prodaji su bile i dvodnevne festivalske ulaznice koje se u petak 22. studenog moraju na blagajni zamijeniti za narukvicu s kojom se oba dana ulazi u dvoranu. Te ulaznice nisu prenosive, a ukoliko posjetitelj ne dođe prvi dan, drugu večer je ne mora mijenjati za narukvicu, već direktno ulazi u Dom sportova. Blagajne dvorane, za kupovanje ulaznica i zamjenu ulaznica za narukvice, bit će otvorene na dane koncerata od 19:00. Unutar hola Doma sportova nalazi se štand na kojem će se moći kupiti merchandise svih bendova, mnoštvo šankova, kao i kut u kojem će svoj rad predstaviti Azil Dumovec.

  Ulaznice

  Cijena jednodnevnih ulaznica trenutno je 90 kn, a ostane li ih na dan koncerta će im cijena biti 100 kn.

  Dvodnevnih ulaznica više nema. Dvodnevne ulaznice nisu prenosive na druge osobe te će ih vlasnici prvi dan morati zamjeniti za narukvicu pred Domom sportova. Ulaz na subotnji program bit će uz pokazivanje narukvice na ulazu.

  Mogu se kupiti putem sustava Eventim i na njegovim prodajnim mjestima (u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark). Kupci koji ulaznice plaćaju Mastercard® ili Maestro® karticama online preko Eventima ostvaruju popust od 10%.

  158 Shares
  Muziku podržava