Posljednji Pozitivan koncert u Domu sportova – Dubioza kolektiv dvostruki headliner

  3359

  Pozitivan koncert, popularna dvoranska svirka s dugogodišnjom tradicijom te jedan od najmasovnijih evenata u čitavoj regiji, svojim će 15. izdanjem ujedno i završiti svoj put. Uz Dubiozu Kolektiv, odnosno headlinera obe večeri, 22. i 23. studenog u Velikoj dvorani zagrebačkog Doma sportova, Pozitivac odlazi u povijest.

  Dubioza Kolektiv nastupit će s punim koncertom obje večeri i time zaokružiti posebnu vezu s Pozitivcem započetu 2011. i nastavljenu 2014. pred rasprodanim dvoranama. Dubioza je u međuvremenu napunila prvo Arenu na Laništu, a onda i, prije desetak dana, mitski pulski amfiteatar u koji se naguralo 9000 ljudi.

  Bogat ostatak programa obje večeri

  Muziku podržava

  U petak, 22. studenog program otvara grupa Manntra, nakon koje se na pozornicu penju Mile Kekin sa svojim solo materijalom i Darko Rundek s Ekipom, dvije godine nakon rasprodanog koncerta na istoj lokaciji.

  U subotu, 23. studenog, večer otvara zagrebački Antenat, a nakon njih gledamo dvojac Krankšvester, a potom i Tram 11 koji će ponovo stupiti na scenu u dvorani u kojoj su 11.11.2017. održali mitski povratnički koncert.

  Svrha i misija koja će se nastaviti održavati

  “Kroz dugih 15 godina Pozitivan koncert višestruko je ispunio svoju misiju, dotaknuo mnoge generacije i utjecao na stvaranje zdravijeg društva. Ovogodišnje 15. izdanje Pozitivca kao velikog dvoranskog koncerta povodom Svjetskog dana AIDS-a ujedno je i posljednje u ovom formatu. Svrha i misija Pozitivnog koncerta i dalje će živjeti i razvijati se. Udruga HUHIV nastavit će tradiciju usmjerenu edukaciji i zdravlju mladih u formatima prilagođenim novim generacijama, s ciljem stvaranja ‘AIDS free’ generacije. Hvala svim fanovima, glazbenicima, partnerima, sponzorima, suradnicima i medijima koji su zajedno s nama širili pozitivne vibracije što ćemo nastaviti i u narednim godinama” – tim riječima su iz Udruge HUHIV, koja je uz LAA suorganizator koncerta, predstavili posljednje izdanje.

  Ulaznice

  Standardno povoljno ulaznice za Pozitivan koncert u prodaju kreću u petak, 23. kolovoza u 9:00. Cijena jednodnevnih ulaznica iznositi će 80 kn do 15. rujna. Od 16. rujna do 21. Studenog ulaznice će koštati 90 kn, a ostane li ih na dan koncerta će im cijena biti 100 kn.

  Dvodnevna festivalska ulaznica u prodaji će se naći po 120 kn do 15. rujna te 140 kn od 16. rujna nadalje. Dvodnevne ulaznice nisu prenosive na druge osobe te će ih vlasnici prvi dan morati zamjeniti za narukvicu pred Domom sportova. Ulaz na subotnji program bit će uz pokazivanje narukvice na ulazu.

  Mogu se kupiti putem sustava Eventim i na njegovim prodajnim mjestima (u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark). Kupci koji ulaznice plaćaju Mastercard® ili Maestro® karticama online preko Eventima ostvaruju popust od 10%.

  Muziku podržava