White Lies se vraćaju u Tvornicu kulture za desetu godišnjicu

  787

  Britanski post punkeri White Lies vraćaju se u Zagreb nakon dvije godine od posljednjeg susreta, na treći nastup u Hrvatskoj. Bend će nastupiti u renoviranoj Tvornici kulture 10. ožujka povodom izlaska novog albuma “Five”. Najveća koncertna  dvorana u Hrvatskoj ugostit će trojac (koji za potrebe koncerata nastupa u petočlanom sastavu) poznat po novovalnom zvuku.

  White Lies je poznat po revivalu post punka kojemu su ostali dosljedni dugo nakon što su njihovi suvremenici krenuli drugim stazama. Europskom turnejom će obilježiti desetu godišnjicu postojanja.

  Muziku podržava

  Zagrebački koncert jedini je najavljen u bližoj regiji pa će biti jedina prilika fanovima u blizini. Zato nabavite svoje ulaznice na vrijeme.

  Album “Five” predstavlja novi smjer kretanja benda, a članovi su rekli: “Ovo je prekretnica u stvaranju White Liesa. Ova ploča označava naše desetljeće postojanja kao benda, što nas je pogurnulo u neke nove smjerove u istraživanju vlastitog zvuka i umjetničkih teritorija – označava početak novog i uzbudljivog poglavlja za nas.”

  Pretprodaja ulaznica počinje 21. rujna. Moći će se kupiti u pretprodaji po cijeni od 110 kn, a na dan koncerta 130 kn, na prodajnim mjestima Entria (u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark).

  97 Shares
  Muziku podržava