The Streets na kraju karijere u Zagrebu

  3036

  6. T-Mobile INmusic festival: Arcade Fire, Jamiroquai…

  440Kn
  Datum i vrijeme: Utorak, 21.6.2011. @ 17:00
  Mjesto održavanja: Otok hrvatske mladeži Zagreb , Jezero Jarun

  Mike Skinner aka The Streets kreće na svoju oproštajnu turneju, a jedan od posljednjih nastupa održat će i na T-Mobile INmusicu festivalu.

  Početkom veljače Skinner je objavio peti album “Computers and Blues” i najavio da mu je to posljednji pod imenom s kojim se proslavio s toga će ovo zagrebačko gostovanje imati posebnu važnost za fanove, osim što će mu biti prvo gostovanje u Lijepoj našoj.

  Ovogodišnje izdanje festivala je šesto u nizu i svoj raznoliki glazbeni program ponudit će na ukupno 6 pozornica u dva festivalska dana (utorak i srijeda, 21. i 22. lipnja) na poznatoj jarunskoj lokaciji – Otoku hrvatske mladeži. A u planu je i šestodnevni kamp u sklopu kojeg će posjetitelji moći koristiti raznovrsne zanimljive sadržaje.

  Također kao i prijašnjih godina festival je pokrenuo je natječaj za nastup bendova pod nazivom ‘Pošalji video spot i sviraj na T-Mobile INmusic festivalu‘. Na natječaj se mogu prijaviti svi zainteresirani bendovi, a tri izvođača s najvećim brojem glasova publike, dobit će priliku nastupiti na glavnom stageu. Natječaj će se održati u tri kruga glasovanja, a glasovanje će se odvijati putem crvenog gumba na MAXtv-u. Za više informacija posjetite službenu stranicu festivala.

  Muziku podržava