The Dead Daisies u Boogaloou spremaju pravi rock’n’roll show

  416

  The Dead Daisies

  /
  Datum i vrijeme: Utorak, 11.12.2018. @ 20:30
  Mjesto održavanja: Boogaloo Zagreb Zagreb , Ulica Grada Vukovara 68

  Kolektiv sastavljen od vrhunskih i cijenjenih glazbenika, The Dead Daisies, 11. prosinca stiže u zagrebački klub Boogaloo u sklopu promotivne turneje “Welcome To Daisyland”.

  Krenuli su kao potpora velikim imenima poput Guns’n’Roses, Kiss, ZZ Top, Aerosmith, Lynyrd Skynyrd, Bad Company, Def Leppard, Judas Priest, Whitesnake (s kojima su nastupili u Zagrebu 2015.), da bi na kraju stigli do rasprodanih koncerata, albuma na vrhovima top lista, pozitivnih kritika te headline nastupa na najvećim festivalima i do ogromnog broja fanova.

  Muziku podržava

  Jaku postavu čine Doug Aldrich (Whitesnake, Dio) na gitari, John Corabi (Mötley Crüe/The Scream) na vokalima, Marco Mendoza (Thin Lizzy/Whitesnake) na bassu, Deen Castronovo (Journey, Bad English) na bubnjevima i David Lowy (Red Phoenix/Mink) na gitari. U sklopu ove turneje svaku večer sviraju i akustični set za 50 najvjernijih fanova, a za sve ostale spremili su još dva sata pravog rock’n’rolla.

  Od osnutka 2013. godine, The Dead Daisies su “pokorili” rock svijet i ostvarili brojne uspjehe. Izdali su četiri studijska i jedan live album, postali prvi američki bend koji je nastupao na Kubi, svirali su u Južnoj Koreji, sa 60-članim orkestrom u Poljskoj i još mnogo toga.

  Ulaznice iznose 150 kn u pretprodaji i 170 kn na dan koncerta. Mogu se kupiti putem sustava Entrio te na njegovim prodajnim mjestima (u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark).

  Muziku podržava