Sharon Kovacs otvara proljetnu sezonu Musicology Barcafe Sessiona u Tvornici

  264

  Sharon Kovacs

  120kn – 150kn
  Datum i vrijeme: Srijeda, 11.3.2020. @ 0:00
  Mjesto održavanja: Tvornica kulture Zagreb , Šubićeva 2

  Sharon Kovacs, nizozemska soul kantautorica, dolazi u Tvornicu kulture 11. ožujka. Koncert ove pjevačice specifičnog glasa i zarazne karizme biti će prvi koncert proljetne sezone Musicology Barcafe Sessionsa 2020. godine.

  Kako tvrdi naš recenzent Siniša Miklaužić, Sharon Kovacs je nizozemski odgovor na Amy Winehouse i Lanu del Rey. Prvi singl “My Love” izbacila je 2013., a njime je najavila i uspješan prvijenac, album “Shades of Black”. Drugi album “Cheap Smell” objavila je prije dvije godine, a u njemu Sharon otvoreno pjeva o svojim životnim stranputicama. “Album predstavlja putovanje u kojem pronalazim ono što mi je potrebno kako bi bila zadovoljna sobom i da prihvatim dijelove sebe, koji možda nisu savršeni”, izjavila je talentirana Sharon.

  Muziku podržava

  Ulaznice za koncert Sharon Kovacs u Tvornici možete kupiti po cijeni od 120 kuna, a na dan koncerta cijena će iznositi 150 kn. Ulaznice se mogu kupiti putem Entria te na svim Entrio prodajnim mjestima. U toku s bitnim informacijama budi pomoću FB eventa.

  Podsjetimo, zimska sezona Musicology Barcafe Sessiona zatvorena je koncertom The New Power Generationa.

  Muziku podržava