Sara Renar posebna gošća na Rundekovom koncertu

  554

  Darko Rundek: “Apocalypso Now”

  90Kn – 120Kn
  Datum i vrijeme: Subota, 16.12.2017. @ 20:00
  Mjesto održavanja: Dom sportova – velika dvorana Zagreb , Trg Krešimira Ćosića 11

  Tri dana uoči najočekivanijeg koncerta ovog prosinca u Zagrebu – subotnjeg nastupa Darka Rundeka u Velikoj dvorani Doma sportova – poznata je satnica događaja, ali i posebna gošća – zagrebačka kantautorica Sara Renar.

  Sara Renar je nagrađivana glazbenica koja iza sebe ima tri studijska izdanja. Album “Djeca” je 2014. godine nominiran za nagradu Porin za najbolji debitantski album, dok je 2015. za EP “Jesen” Sara imala dvije nominacije, a osvojila u kategoriji vokalne izvedbe. Još uvijek traje turneja na kojoj promovira treći studijski album pod imenom “Tišina”, dok će četvrto izdanje, konceptualno live studijsko ostvarenje “Gdje povlačiš crtu” Sara objaviti 17. siječnja.

  Muziku podržava

  Vrata Doma sportova otvoriti će se u 20:00, nastup Sare Renar će započeti u 20:30, a Darko Rundek i njegov bend se na pozornicu penju u 21:30. Koncert je originalno planiran u Maloj dvorani, ali je zbog ogromnog interesa prebačen u omiljeni gradski koncertni prostor još 21. studenog.

  Ulaznice u pretprodaji iznose 100 kn, dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 120 kn. Mogu se kupiti na prodajnim mjestima Eventima (na Muzika.hr, u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark).

  Muziku podržava