Rundekova posljednja postaja Apocalypso Now turneje u Domu sportova

  3965

  Darko Rundek: “Apocalypso Now”

  90Kn - 120Kn
  Datum i vrijeme: Subota, 16.12.2017. @ 20:00
  Mjesto održavanja: Dom sportova – velika dvorana Zagreb , Trg Krešimira Ćosića 11

  “Apocalypso Now”, velika turneja Darka Rundeka povodom 20 godina kultnog albuma svoju posljednju ovogodišnju stanicu u Hrvatskoj imat će u Maloj dvorani zagrebačkog Doma sportova u subotu, 16. prosinca.

  Turneja “Apocalypso Now” započela je 15. lipnja i nanizala 20 koncerata koje je pogledalo više od 110 tisuća ljudi. Apsolutni rekord drži nastup na beogradskom Beer Festu održan pred 80 tisuća fanova. Ovaj uspješan tour produkcijski je zaokružen muzičko scenski projekt, sa sedam pratećih glazbenika, autorskim videom Hrvoslave Brkušić, kostimima Olivera Jularića, svjetlosnim efektima Dalibora Radića u režiji Sande Hržić, namijenjen velikim scenama. On predstavlja svu intimnost, ljepotu i raskoš Rundekove glazbe i poetike, koja je postala dijelom života više generacija publike, od tinejdžera do ljudi koji su za sobom ostavili više od pola stoljeća.

  Muziku podržava

  “U izboru pjesama, težište je na slavljeničkom albumu Apocalypso i onim pjesmama unazad tih 20 godina, koje nam danas najviše znače”, istaknuo je Rundek, a osim ključnih momenata albuma, Rundek i njegov bend proći će i kroz neke od najvažnijih pjesama, od Haustora do Cargo Tria.

  “Apokalipso”, prvi samostalan album Darka Rundeka, jedno je od ključnih izdanja u povijesti hrvatske diskografije.

  Ulaznice po cijeni od 90 kuna u prodaju kreću u četvrtak, 7. rujna i to je cijena koje će ostati na snazi do kraja mjeseca. Od 1. listopada do 15. prosinca za ulaz će trebati izdvojiti 100 kuna, a na dan koncerta 120 kuna.

  Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop, Rockmark, Aquarius CD Shopovi i sva prodajna mjesta Eventima.

  Muziku podržava
  Stisni