Dubiozi tijesan Dom sportova, probat će sa zagrebačkom Arenom

  792

  Dubioza kolektiv

  90Kn – 130Kn
  Datum i vrijeme: Petak, 17.11.2017. @ 20:00
  Mjesto održavanja: Arena Zagreb Zagreb , Lanište bb

  Koncert Dubioza Kolektiva planiran za 17. studenog u Domu sportova rasprodan je čak 26 dana prije održavanja. U danima kada se potražnja za ulaznicama jako zahuktala donesena je odluka o preseljenju koncerta u najveću hrvatsku dvoranu – Arenu Zagreb.

  Za parter će biti pušteno u prodaju svega 700 ulaznica po cijeni od 90 kuna, a uvode se sektori donja tribina (110 kuna do 5. studenog i 130 kuna od 6. studenog do koncerta) te gornja tribina (90 kuna do 5. studenog i 100 kuna od 6. studenog do dana koncerta). Ulaznice se kupuju na svim prodajnim mjestima Eventima (na Muzika.hr, u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark)

  Ulaznice za Dom sportova vrijedit će za Arenu i to isključivo za parter. Ukoliko će vlasnici ovih ulaznica htjeti ići na neki od druga dva sektora (donja ili gornja tribina) trebaju se javiti na mail info@laa.hr najkasnije do petka, 3. studenog gdje će dobiti upute gdje i kako će zamjeniti svoje ulaznice.

  Što je ‘istina ili laž’ u njihovim karijerama, zašto jednostavno moraju napraviti after nakon nastupa i tko će biti jedan od gostiju na novom albumu “Pjesmice za djecu i odrasle”, pročitajte u našem nedavnom intervjuu.

  Muziku podržava