Rambo Amadeus uživo u Boogaloou s novim liveom

  2005

  Rambo Amadeus & Mutant Dance Sextet

  70Kn
  Datum i vrijeme: Petak, 28.10.2011. @ 20:00
  Mjesto održavanja: Boogaloo Club – velika dvorana Zagreb , Vukovarska 68

  Rambo Amadeus održat će 28. listopada koncert u zagrebačkom Boogaloo Clubu na kojem će promovirati novi live album “Rambo Amadeus & Mutant Dance Sextet u Domu sindikata“.

  Mutant Dance Quartet, bend koji je Rambovim fanovima poznat s prethodnih turneja, za potrebe snimanja ovog live albuma proširen je puhačkom sekcijom pa s novom postavom koja će pratiti Ramba u Boogaloou sa sobom donosi i jedan drugačiji zvuk.

  “U neobičnoj interakciji školovanih i samoukih muzičara, koja mi, iskreno rečeno, tijekom proba ponekad zadaje glavobolje, ipak nastaju ti naši originalni muzički rezultati, o kojima će moći prosuditi naša publika i na ovom zagrebačkom koncertu. Bez pretjerane lažne skromnosti, zaista mislim da smo trenutno najveća koncertna atrakcija Balkana” kazao je Rambo Amadus.

  “Rambo Amadeus & Mutant Dance Sextet u Domu Sindikata” snimljen je u Beogradu, a između ostaloga donosi i 8 potpuno novih pjesama.

  Muziku podržava

  Ulaznice za koncert kreću u prodaju u ponedjeljak 3. listopada, a moći će se u pretprodaji do 17. listopada nabaviti po cijeni od 70 kuna. Nakon toga će cijena ulaznica iznositi 80 kuna.

  Ulaznice možete kupiti u glazbenoj knjižari Rockmark, Dancing Bear Shopu, Boogaloo Clubu i Dirty Old Shopu.

  Članovi Fan cluba Muzika.hr ulaznice za koncert mogu nabaviti po cijeni od 50 kuna.

  Muziku podržava
  Stisni