Rade Šerbedžija kao jedan od gostiju Zdenki Kovačiček u Lisinskom

  121

  Zdenka Kovačiček – “Glazbena autobiografija”

  100Kn – 120Kn
  Datum i vrijeme: Srijeda, 29.11.2017. @ 19:30
  Mjesto održavanja: K.D. Vatroslava Lisinskog Zagreb , Trg Stjepana Radića 4

  “Glazbena autobiografija” naziv je velikog koncerta Zdenke Kovačiček koji će se održati u srijedu, 29. studenog s početkom u 19 i 30 sati u Velikoj dvorani Koncertne dvorane Vatroslav Lisinski. Njime će naša glazbena diva obilježiti 60 godina svog života s glazbom i zajedno s publikom proslaviti svoj dijamantni glazbeni rođendan.

  Uključujući najveće hitove koji su joj donijeli širu prepoznatljivost, ali i raritete sa starih izdanja koji se nanovo aktualiziraju među mlađim generacijama, Zdenka Kovačiček za nadolazeći obljetnički koncert priprema samo najbolje od najboljeg.

  Muziku podržava

  “Za dijamantnu obljetnicu publici ću pokloniti najsjajnije s mog repertoara. Oduvijek sam željela spojiti jazz, rock, pop, soul i blues, a odabirom pjesama za ovaj koncert pokušat ću upravo to i ostvariti. Sretna sam što mogu obilježiti 60 godina glazbenog rada na ovaj način i upravo sada kad se toliko dobrih stvari događa oko mene. Od reizdanja mog prvog albuma, Chanelove revije, Elle nagrade za životno djelo… jednostvano, divan je to osjećaj i veselim se ponijeti ga sa sobom na pozornicu i podijeliti s publikom”, rekla je Zdenka Kovačiček.

  Zdenka će ovom prigodom ugostiti i brojne glazbene prijatelje. Tako će joj se na pozornici pridružiti i 60. obljetnicu stvaralaštva čestitati, među ostalima, i poseban gost Rade Šerbedžija s kojim je surađivala na njegovom albumu “Ne daj se Ines”. Uz Šerbedžiju, na koncertu će nastupiti i drugi gosti: Branko Bogunović Pif, Valerija Nikolovska, Vanda Winter, Tihomir Pop Asanović, Vedran Božić, Greenhouse Blues Band, Telefon Blues Band, Dementronomes i Nipplepeople.

  Ulaznice su u prodaji na blagajni Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog te u sustavu i svim prodajnim mjestima ulaznice.hr po cijeni 100 i 120 kuna.

  Muziku podržava