Predstavljen Idemo otok ’11

  1982

  Idemo otok 2011: Zadruga, Eat Your Brains, New Level, Kevlar Bikini, Raptor, Hir

  30Kn – 50Kn
  Datum i vrijeme: Petak, 1.7.2011. @ 20:00
  Mjesto održavanja: Otok Mladosti Ludbreg

  Ovogodišnji festival Idemo otok! održava se 1. i 2. srpnja na dvije pozornice na ludbreškom Otoku mladosti gdje će nastupiti 12 bendova i DJ-eva.

  Prvog dana glavni će stage biti u rock i metal ugođaju: Ludbreški bend Hir dat će publici dobru dozu heavy metala, dolaze trash metalci Raptor iz Osijeka te New Level iz Zagreba. Za metal’n’roll zaduženi su Kevlar Bikini, a za action metal Eat Your Brains, oba iz Zagreba. Zvijezda večeri bit će Zadruga.

  Drugi dan na glavnoj pozornici bit će punk/ska/rock ugođaj: nastupit će varaždinski Old Smuggler, zagrebački HITchCOCK i Tommy Gun, ska bend Officer Down iz Zadra, riječki punkeri Krešo i Kisele Kiše, te zvijezde večeri – Belfast Food.

  Muziku podržava

  Na reggae-electronica stageu moći će se uživati u reggae ritmovima koje će puštati ludbreški DJ Pero Full House s ekipom.

  Cijene festivalskih ulaznica su u pretprodaji 40 kuna, a od 15. lipnja 50 kuna. Cijena dnevnih ulaznica iznosi 30 kuna. Pretprodaja ulaznica počinje početkom lipnja, a možete ih nabaviti na sljedećim mjestima: Amadeus, Desperado (Ludbreg), Sax (Varaždin), Kugla (Koprivnica).

  Omogućena je i rezervacija ulaznica po pretprodajnim cijenama preko web stranice festivala. Kampiranje je besplatno.

  1.7., petak:
  Zadruga
  Eat Your Brains
  Kevlar Bikini
  New Level
  Raptor
  Hir

  2.7., subota:
  Belfast Food
  Krešo i Kisele Kiše
  Officer Down
  Old Smuggler
  HITchCOCK
  Tommy Gun

  Više informacija na Idemootok.com.

  Muziku podržava