Postmodern Jukebox dolazi u susjedstvo

  414

  Postmodern Jukebox

  32EUR
  Datum i vrijeme: Nedjelja, 10.11.2019. @ 0:00
  Mjesto održavanja: Hala Tivoli Ljubljana , Celovska cesta 25

  Postmodern Jukebox, svjetski poznati glazbeni kolektiv koji obrađuje popularnu modernu glazbu u swing i jazz stilu, uskoro dolazi u Ljubljanu. Slovenski glavni grad bit će im samo jedna od 250 postaja u sklopu turneje “Welcome to the Twenties 2.0”, kojom najavljuju nadolazeće dvadesete godine ovog tisućljeća.

  Scott Bradlee, na čiju je inicijativu nastao Postmodern Jukebox, kaže kako je ova turneja oda dvadesetim godinama dvadesetog stoljeća. Ipak, vjeruje kako će se i u nadolazećim, “novim dvadesetima”, stvoriti nešto dobro i kvalitetno u svijetu glazbe, stoga je ova turneja dobrodošlica novoj glazbenoj dekadi. Iz ovog glazbenog kolektiva poručuju kako priređuju bolje partyje od Great Gatsbyja.

  Inače, osnovani su 2009. godine i ne sviraju uvijek u istom sastavu. Malo tko nije poslušao njihove obrade hitova, kao što su All About That Bass, Seven Nation Army, Umbrella i Creep, koji na YouTubeu ima preko 68 milijuna pregleda. Prvi viralni video postao im je onaj s obradom “Thrift Shopa”, a nedavno je pala i obrada Billie Eilish.

  Postmodern Jukebox koncert će u ljubljanskoj Cvetličarni održati u nedjelju, 10. studenog ove godine. Ako ste ih propustili poslušati prošle godine u Zagrebu, ovo vam je izvrsna prilika. Ulaznice možete kupiti preko eventima.

  14 Shares
  Muziku podržava