Laibach u Zagrebu

  3310

  Laibach

  150Kn
  Datum i vrijeme: Petak, 2.2.2007. @ 20:00
  Mjesto održavanja: SC – Kino Zagreb , Savska cesta 25

  Drugi dio eurospke turneje skupine Laibach nazvane “Volk Tour” počinje početkom veljače i obuhvaća istočnu i južnu Europu, a prva stanica je u petak 2. veljače u Zagrebu. Mjesto događanja je jedna od najboljih koncertnih dvorana u gradu – Kino SC.

  Ovaj kultni slovenski kolektiv, poznat širom svijeta, u listopadu je objavio novi (osmi) studijski album nazvan “Volk“, kojim su htjeli pokazati zajedničku karakteristiku svih naroda, jak patriotski osjećaj izgrađen oko krvavih i nasilnih osnova na kojima su države nastajale.

  DJ dvojac Alen (Urban Music) i Danijel (El. zvuk, Injury) garancija su da će, uz sami Laibach, nadolazeća večer biti uistinu jedan spektakularan događaj.

  Muziku podržava

  Zbog ograničenog kapaciteta prostora, broj ulaznica je ograničen stoga što prije osiguraju svoj primjerak ulaznice koja se može nabaviti po cijeni od 130 kuna do 19.1., a u razdoblju od 19.1., pa do dana održavanja koncerta po cijeni od 150 kuna.

  Ulaznice se mogu kupiti u sustavu Eventima (link na www.muzika.hr – Kupovina ulaznica), te u Zagrebu: Planet Music, Aquarius CD Shop, Kovač & Millenium; i u Zaboku – Rajske ptice.

  Članovi fan cluba muzika.hr ulaznice za koncert skupine Laibach mogu nabaviti po cijeni od 120 kuna (Eventim).

  Muziku podržava