Koncertna promocija Targeta u Aquariusu

  1659

  Target

  Datum i vrijeme: Petak, 8.4.2005. @ 20:00
  Mjesto održavanja: Aquarius klub – A2 Zagreb , Aleja Matije Ljubeka bb

  Blackout Lounge powered by Hennessy & Klik za 8. travnja, naravno u klubu Aquarius i naravno s početkom u 22 sata priprema veliku promociju Targetove prve solo ploče nakon raspada dvojca Tram 11, nazvane “The Album“. Prvi singl koji je najavio album bio je “Ljubi me opasno”, kojeg uz Targeta potpisuje i zagonetna pjevačica Maria.

  Target se na svom solo prvijencu okrenuo veselijim temama od onih po kojima ga poznajemo iz Tram 11 razdoblja, premda se među 14 novih pjesama nalazi i nekoliko, uglavnom lokalnih društvenih komentara. Za one koji su posljednjih nekoliko godina proveli negdje drugdje, samo uputa da je Target kao dio grupe Tram 11 autorski sudjelovao u stvaranju hrvatskog hip hopa te supotpisao klasike kao što su “Hrvatski velikani”, “Pad sistema”, “Kaj ima lima”, “Samo kod nas”, “A Vi svi”, “Jedno” …

  S Klikovim kuponom na promociju Targetova nova materijala do ponoći upadate besplatno, a ako budete imali sreće, možda dobijete i promo primjerak CD-a, koji će se dijeliti na koncertu i partyju. A na kojem, po običaju, hip hop, R&B i dancehall vrte rezidentni DJ-i – Phat Phillie, Frx, Bizzo (Bolesna braća) i Carlito.

  Muziku podržava