Ferragosto JAM otkrio raspored izvođača po danima i pozornicama

  2957

  Ferragosto Jam 11 – Hladno pivo, Krankšvester

  100Kn
  Datum i vrijeme: Srijeda, 1.8.2018. @ 8:00
  Mjesto održavanja: Orahovačko jezero Orahovica , Orahovačko jezero

  Ferragosto Jam 11

  100Kn
  Datum i vrijeme: Četvrtak, 2.8.2018. @ 0:00
  Mjesto održavanja: Orahovačko jezero Orahovica , Orahovačko jezero

  Ferragosto Jam 11

  100Kn
  Datum i vrijeme: Petak, 3.8.2018. @ 0:00
  Mjesto održavanja: Orahovačko jezero Orahovica , Orahovačko jezero

  Ferragosto Jam 11

  100Kn
  Datum i vrijeme: Subota, 4.8.2018. @ 0:00
  Mjesto održavanja: Orahovačko jezero Orahovica , Orahovačko jezero

  Ferragosto Jam 11

  100Kn
  Datum i vrijeme: Nedjelja, 5.8.2018. @ 0:00
  Mjesto održavanja: Orahovačko jezero Orahovica , Orahovačko jezero

  Ferragosto JAM ulazi u drugo desetljeće postojanja s nikada jačim popisom jakih domaćih i regionalnih snaga i dragulja alternativne scene koji će se rasporediti na pet festivalskih pozornica od 1. do 5. kolovoza tik uz Orahovačko jezero.

  Ferragosto JAM
  foto: Samir Cerić Kovačević

  Sada je otkriven i line-up po danima koji čini više od 40 izvođača, počevši od Darka Rundeka preko Hladnog piva, Let 3, Jinxa, Pipsa i TBF-a do Tram 11 i Zabranjenog pušenja.

  1. kolovoz (srijeda)

  Muziku podržava

  11. izdanje Ferragosta otvorit će Hladno pivo nastupom na glavnoj pozornici s ‘old school’ setom skrojenim od ranih uspješnica karijere. Slijedi hip-hop fenomen Krankšvester nakon kojih se ponovno vraća Hladno pivo s ‘greatest hits’ setom. Prvu večer zaključit će DJ Kneža s BalkanRock programom do ranog jutra.

  2. kolovoz (četvrtak)

  Na glavnom stageu naći će se Zabranjeno pušenje i Jinxi, a zagrebački street punkeri Šank, hip hop atrakcija High5, žestoki rockeri Killed A Fox i Rens Argoa te instrumentalni trio Sfumato smjestili su se na line-upu istoga dana. Četvrtak će zaokružiti kralj tuluma Kneža na Dance Hard pozornici.

  3. kolovoz (petak)

  Darko Rundek i Ekipa sa setom ‘Apocalypso Now’, splitska hip hop institucija TBF te zagrebački maheri Bolesna braća, zagrebački rockeri She Loves Pablo i himnični punkeri Mašinko rezervirani su za glavnu pozornicu trećeg dana. Istoga dana nastupa i emo macho pop senzacija Svemirko, retro rockeri Paul The Walrus te četvorka Tyger Lamb. Izštekani stage okuplja mnoštvo talentiranih izvođača, od Maje Posavec, Bojane Vunturišević i J.R. Augusta, a na istoj lokaciji bit će izvedena i Stokina monodrama “Stara škola kreka – iz tame u svjetlo“. Na #DobroJutro Stageu vrtit će DJ-evi Oliver, Zembo i D’noiz, a nastup najavljuje i Stoka. Silent Stage, kao najtiša pozornica, pod ravnanjem je trojca Kneža, Mario i Omer.

  4. kolovoza (subota)

  Glavnu pozornicu otvara osebujni Knutov Kofer i zagrebački sastav Bruto Geto, a stižu i osječki punk rock veterani Gužva u 16-ercu te tuzlanska MC carica Sassja. Na repertoaru je i Let 3 i PipsChips&Videoclips te hip-hoperi Tram 11 i Bad Copy. Na Izštekanom Stageu naći će se eksperimentalni duo Playground Hustle, sanjivi Mangroove i diva Zdenka Kovačiček. Na #DobroJutro Stageu naći će se i DJ-evi Fixsell, Sugar Lobby, Babilonska te electro jazz virtuozi Chui. Silent Stage ponovno će za kraj obilježiti Kneža, Mario i Omer.

  Satnica

  Pronađi svoje omiljene izvođače u detaljnom rasporedu ispod ili na stranici festivala.

  Ulaznice i paketi

  Pretprodaja festivalskih ulaznica po cijeni od 130 kn za sve dane festivala i jednodnevnih po 100 kn moguća je na prodajnim mjestima Entria (u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark). Festivalski paketi sadrže festivalsku ulaznicu, torbu, majicu, ljuti umak, poklone sponzora i pokoje iznenađenje, a mogu se nabaviti po cijeni od 230 kn u Dirty Old Shopu u Zagrebu (Tratinska 18).

  Dodatne pogodnosti

  U suradnji s HŽ-om svim posjetiteljima festivala omogućeno je 40% popusta na povratne karte s bilo kojeg kolodvora u Hrvatskoj ili Sloveniji (udaljenom barem 25 km od stanice Zdenci-Orahovica). Prilikom kupovine potrebno je naglasiti svrhu putovanja, a kartu na poleđini ovjeriti pečatom organizatora.

  Besplatan bus će prevoziti putnike od kolodvora do jezera u terminima usklađenim s doslascima vlaka. Isti bus će putnike razvoziti po završetku festivala.

  Kampiranje je besplatno za sve posjetitelje, a dodatno olakšanje dolazi i u vidu bezgotovinskog plaćanja. Sve dodatne informacije oko putovanja, kampiranja i bezgotovinskog plaćanja pronađite na službenoj stranici festivala u rubrici Info.

  Muziku podržava