Ensiferum ponovno u Zagrebu, ovoga puta uz Ex Deo

  465

  Rijetki su bendovi koji zadobiju fanatičnu podršku kakvu u nas imaju finski ratnici Ensiferum, a ljubav je to koja traje već duži niz godina i ne pokazuje znakove opadanja. Stoga ne čudi da ovi velikani folk metala dolaze u svoj novi pohod na ove krajeve, 9. svibnja iduće godine u zagrebački klub Močvara.

  Službeni razlog dolaska je promocija sedmog studijskog albuma “Two Paths”, a bend je najavio posebnu setlistu sastavljenu od novih pjesama, najvećih sada već kultnih himni te pjesama koje su rijetko do sad izvodili na koncertima. Sve to naravno uz luđačko skakanje, mosh pit i zborno pjevanje.

  Muziku podržava

  Posebni gosti su Kanađani Ex Deo, poznata Kataklysm ekipa koja u ovom bendu inspiraciju crpi iz povijesti Rimskog Carstva i simfonijskog death metala. Kako Ex Deo ionako ne nastupaju često, punih 5 godina nisu svirali u Europi, ovo je zaista posebna prilika za sve ljubitelje njihovog zvuka. S obzirom da će na turneji slaviti 10 godina postojanja također su najavili posebnu setlistu ne samo sastavljenu od najvećih hitova nego će i u cijelosti odsvirati album “The Immortal Wars”.

  Cijena ulaznice za ovaj događaj je 150 kn u pretprodaji, odnosno 170 kn na dan koncerta na blagajni kluba.

  Muziku podržava