Bajaga i Instruktori za Valentinovo u Hali

  703

  Bajaga i Instruktori

  110kn – 150kn
  Datum i vrijeme: Petak, 14.2.2020. @ 0:00
  Mjesto održavanja: Hala Zagreb , Heinzelova 96a

  Bajaga i Instruktori za dan zaljubljenih nastupit će u novom koncertnom prostoru u Zagrebu, u Hali. Miljenik regije prvi je izvođač koji će nastupiti u novoj multimedijalnoj dvorani, koja će se otvoriti u Heinzelovoj 96a.

  Iza sebe Bajaga ima koncerte u Domu sportova, na Šalati i u Areni, a sada će koncert održati na novom terenu, na potezu između Vukovarske i Slavonske avenije. Hala će biti klub, koncertna dvorana i kongresni centar u jednom te će u taj prostor stati 3500 posjetitelja. Uz to, Hala će imati i dvorišni prostor od nekoliko stotina kvadrata.

  Ulaznice za koncert mogu se kupiti po cijeni od 110 kn do 15. siječnja. Od 16. siječnja do 13. veljače cijena će biti 130 kn, a na dan koncerta 150 kn. U ponudi je i ograničen paket, koji uključuje dvije ulaznice i parkirno mjesto unutar dvorišta Hale po cijeni od 230 kn. Karte se mogu kupiti u Tvornici kulture, Aquarius CD shopu, Dancing Bearu, Dirty Old Shopu, Rockmarku, na prodajnim mjestima Entria te putem www.entrio.hr. Sve novosti o koncertu možeš pratiti i na FB eventu. Za 40 najbržih fanova smo sredili i 20% popust preko našeg fancluba.

  Muziku podržava