Zbog vremenskih neprilika odgađa se koncert Mile Kekina koji nastupa s pratećim bendom u dvorištu The Garden Brewery. Novi datum je četvrtak, 6. lipnja, a sve do sada kupljene ulaznice vrijede i za novi datum.

Ovom prilikom, u ulozi kantautora, predstavit će stvari s aktualnog albuma “Kuća bez krova koji mu je osigurao dvije nominacije za Porin, kao i neke stare pjesme iz njegove prve solo faze, kao što su “Dolje je bolje”, “Maslina”, “U dva oka”…

Muziku podržava

Autorski i dijelom autobiografski album “Kuća bez krova” obilježili su singlovi “Reno 4”, nominirana za pjesmu godine na prošlogodišnjem Porinu i mjesecima jedna od najslušanijih u Hrvatskoj, putni “Atlas”, kao i “Takav par”, “Atlantida” i “Samo moja”.

Pridružit će im se Tomo Šunjić koji će otvoriti večer s DJ setom. Ulaz je od 17 sati, a koncert počinje u 20 sati i čini ovo savršenim druženjem nakon posla. Ovaj koncert The Garden Brewery postavlja u suradnji Kokoš ili jaje, organizatorima koji potpisuju zagrebačka događanja poput Fuliranje ili Zagreb Burger Festival.

Jeftinije ulaznice po cijeni od 30 kn možeš nabaviti putem Muzika.hr FanCluba ili u pretprodaji po cijeni od 50 kn, dok će na ulazu biti 70 kn. Možeš ih kupiti putem Entrio sustava i na njihovim prodajnim mjestima (u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark).

Muziku podržava