Matt Bellamy slomio nogu, Muse otkazali koncerte

1101

Frontmen Musea Matt Bellamy na dva je mjesta slomio nogu, zbog čega će neko vrijeme morati provesti na štakama, a bend je bio primoran otkazati koncerte u Stockholmu, Malmou i Oslu.

Joj! Slomio sam nogu…” napisao je Bellamy u poruci na svom Twitter profilu uz koju je dodao rentgensku snimku svog stopala.

Nedugo zatim objavio je i sliku kako hoda na štakama, i pojasnio kako će oporavak potrajati neko vrijeme.

Muziku podržava

Ubrzo nakon toga na Facebooku, Twitteru i službenoj stranici benda pojavila se sljedeća poruka: “Jako nam je žao što moramo objaviti da smo otkazali predstojeće nastupe u Oslu, Stockholmu i Malmou, jer je Matt slomio dvije kosti u nozi. Bend je morao donijeti tešku odluku o otkazivanju koncerata, jer smatramo da ne bismo mogli održati kvalitetne nastupe za naše fanove koji su kupili ulaznice ako bi Matt nastupao na štakama.

Muse se stoga ispričavaju svim fanovima koji su kupili ulaznice. Novac će im biti vraćen tamo gdje su kupili ulaznice. Mattovo stanje ćemo pratiti sljedećih dana, ali zasad svi ostali datumi na turneji stoje kao što je planirano. Čim ćemo imati novosti, objavit ćemo ih na službenoj stranici benda i našem Facebooku i Twitteru.”

Muse bi turneju kojom promoviraju aktualni studijski uradak “The 2nd Law” trebali nastaviti 10. prosinca u Helsinkiju.

Muziku podržava