Machine Head predstavili novog basista

domination
651

Razlaz Machine Heada i predzadnjeg originalnog člana – basista Adam Ducea već je opjevan, a potraga za novim dala je fanovima materijala za nagađanja tko će ga zamijeniti. No, sve skupa krenulo je u smjeru dobrih starih – audicija.

Na audicije su se javljale poznate face (bivši basist i gitarist metalaca Fear Factory i slični), ali i nesvakidašnji kandidati. Proces je gotov i svi su očekivali da će tamo zasjesti netko iz manje ili više poznatog benda sa scene, no čini se da su Machine Head odlučili sami sebi ugraditi nove snage i potrebne svježine.Radi se o Jaredu MacEachenu koji je već prošao proces uvježbavanja za nadolazeću turneju nakon koje sele u studio raditi na novom albumu. Jared je svirao u bendu Sanctity, a dečki iz Machine Heada ga se sjećaju jer je svirao na turneji ‘The Black Tyranny 2007’, kada se Adam ozlijedio.

Jared je prošao sve faze audicije – preslušavanje preko 400 aplikacija, finale sa sedam kandidata i konačni odabir, a bend je svijetu odlučio pokazati njegovu poslovnu aplikaciju.

Muziku podržava