Kiss potvrdili europsku turneju

1930

U sklopu svoje europske turneje, koju smo već najavili, skupina Kiss nastupit će i u Beogradu,15. svibnja. To je jedan od trenutno petnaest potvrđenih koncerata u Europi.

Nema nikakve sumnje da će ih biti još, obzirom da je gitarista i pjevač benda, Paul Stanley, potvrdio kako su svibanj i lipanj termini za europsku turneju.

A što se tiče ostalih zanimljivosti vezanih uz Kiss, spomenimo da je A&E mreža potvrdila emitiranje treće sezone reality showa “Gene Simmons Family Jewels”, koje kreće 11. ožujka. U njemu će gledatelji moći vidjeti detalje iz svakodnevnog života obitelji basiste Kissa.

Muziku podržava

Istog tog basiste koji je nedavno izjavio kako Kiss više neće snimati nove materijale, jer je muzička industrija ‘na samrti’. Rekao je da je pokušaj bendova da snime novi materijale gotovo jednak pokušaju da se popnu na nepostojeću planinu. “Bilo bi lijepo imati nove Kissove pjesme, ali koji je poslovni model? Staviti pjesme na Internet i dati ih besplatno? Čemu?” uz ostalo, rekao je Simmons.

Tako će ljubitelji Kissa na njihovim koncertima i dalje uživati isključivo u starim, provjerenim i poznatim hitovima benda. Što ih sigurno neće rastužiti.

Europski datumi
Svibanj:
11. Munchen, Olympiahalle
13. Verona, Arena
15. Beograd, Stadion Ušče
24. Moskva, Olympissky
26. St. Petersburg, Newarena

Lipanj:
4. Hamburg, Color Line Arena
6. Prag, Saska Arena
9. Berlin, Velodrom
10. Mannheim, SAP Arena
11. Oberhausen, Arena
13. Catle Donington, UK Download Festival
15. Nijmegen (Niz), Arrow Festival
17. Paris, Bercy
18. Stuttgart, Schleyerhalle
21. Bilbao, Kobetamendi

Biografija Kiss

Muziku podržava
Stisni