Kad ateisti praše punk rock

  2268

  Atheist Rap + Spitfire

  45Kn – 60Kn
  Datum i vrijeme: Subota, 30.4.2005. @ 20:00
  Mjesto održavanja: Boogaloo Club – velika dvorana Zagreb , Vukovarska 68

  Subotnji koncert Atheist Rap napokon je okupio zavidan broj ljudi u Boogaloo klub pa sam s nestrpljenjem iščekivala izlazak ‘zvijezda večeri’ na stage i usput u mislima prebirala njihove dosadašnje koncerte u Zagrebu. Nakon neslavno ugašenog Zagreb Open Aira 2003. i Močvare nekoliko mjeseci kasnije, veseli Novosađani opet su pohodili naše krajeve kako bi promovirali svoj novi album “Osveta Crnog Gonzalesa“.

  Počelo je prilično furiozno i to novom pjesmom “Pritilend“, a nedugo zatim na red je došla i jedna od najpoznatijih stvari ovog benda “Dr. Pop“, no set novih pjesama malo je zbunio publiku koja je u jednom trenutku sama počela prizivati “Atheist Rap 2” koju je bend na kraju i odsvirao, ali tek na bisu.

  Pogo je bio dobar, irokeze i marte su letile po zraku, ali štimung nije bio na razini onog iz Močvare ili pak sa Zagreb Open Aira, a malo su me razočarale i preduge pauze između pjesama, puno preduge za jedan punk bend. Imam dojam da su se Radule i Dr. Pop ‘probudili’ tek na bisu (a i ja skupa s njima) i taj dio koncerta mi je bio zaista odličan (“Wartburg limuzina” i “Car Core“), ali sveukupan dojam je da je moglo biti i bolje jer Atheisti itekako znaju kako se praši punk rock.

  Muziku podržava