Il Divo – u koncertima uživamo, a djevojke nas izmore

2822

Pop-operni multinacionalni kvartet Il Divo trenutno se nalazi na svjetskoj turneji, a jedna od koncertnih stanica bit će im i Arena Zagreb.

U iščekivanju njihovog prvog ‘otvorenog’ nastupa pred hrvatskom publikom, posjetili smo Beč te bili dio njihove press-konferencije.

Otkrili su kako unatoč rutinskim aktivnostima turneje, uživaju u svakom koncertu te im zahvaljujući vjernoj publici niti jedan nastup nije dosadan. Kako je Sebastian opisao, svaki izlazak na pozornicu za njih je uzbuđenje te da svaka publika ima posebnu energiju, što su glavni razlozi zbog čega on uživa u svakom trenutku koncerta kao i na početku karijere u Il Divo.

Urs se na to nadovezao iskrenom izjavom kako ga je prije osam godina, kada je postao dio skupine Il Divo, bilo strah da će mu cijela priča ubrzo dosaditi, no zbog činjenice da jednostavno voli pjevati, uživa u svakoj pjesmi koju izvode na pozornici i svakom atomu energije koji im publika pruža.

S obzirom na vrlo gust raspored tijekom turneje, momci su otkrili i kako po završetku iste svatko od njih ima svoj običaj kako se rješiti koncertnog adrenalina i vratiti u normalu svakodnevnog života, pa je Urs istaknuo kako po povratku kući dva tjedna provede spavajući, dok se Carlos u maniri latino-lovera našalio kako njega koncerti ne izmore, već ga izmori zapisivanje svih telefonskih brojeva koje mu djevojke ostavljaju tijekom koncerta.

Druženje s novinarima koje je proteklo u pozitivnom ozračju, uz veliku dozu smijeha i šale, privedeno je kraju nakon 30 minuta, nakon čega su se momci uputili prema svojim garderobama i pripremama za bečki koncert (fotogalerija s koncerta).

Tu večer su švicarski tenor Urs Bühler, francuski pop pjevač Sébastien Izambard, američki tenor David Miller i španjolski bariton Carlos Marín uz pratnju orkestra nastupili u prepunoj bečkoj Stadthalle, gdje su predstavili svoje novo studijsko izdanje “Wicked Game“.

Muziku podržava

Hrvatska publika će 17. rujna imati priliku čuti uživo njihov novi album i vidjeti momke na djelu. Svoje jedinstvene pop-operne aranžmane svjetski poznatih hitova predstavit će u zagrebačkoj Areni, a ovo će im biti drugi nastup u Hrvatskoj. Podsjećamo kako su 2007. godine nastupili u pulskoj Areni, no taj je koncert bio zatvorenog tipa.

Ulaznice se mogu kupiti na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima (u Zagrebu – glazbena knjižara Rockmark,
Berislavićeva 13 te na Muzika.hr – kupovina ulaznica).
Cijene ulaznica:
VIP lože – 900 kuna
GOLD parter – 900 kuna
VIP parter – 490 kuna
Parter 1 / Donja tribina 1 – 390 kuna
Parter 2 / Donja tribina 2 – 350 kuna
Gornja tribina 1 – 300 kuna
Gornja tribina 2 – 250 kuna
Gornja tribina 3 – 200 kuna

U prodaji je samo 8.000 ulaznica.
GOLD parter odnosi se na ekskluzivna sjedala u prvih 10 redova ispred
pozornice. Uz kupljene ulaznice za GOLD parter i VIP lože, dobiva se
pjenušac dobrodošlice te mogućnost parkiranja u garaži Arene.

Dostupni su i ekskluzivni VIP paketi koji uključuju rezervaciju mjesta, sudjelovanje na upoznavanju s Il Divo (Meet & Greet), fotografiju, potpisivanje, te mogućnost nabavljanja Limited Edition suvenira. Kupnja VIP paketa moguća je jedino na Ildivo.com.

Muziku podržava