Hatebreed otkrio naslovnicu i izlaska novog albuma

Muzika.hr
738

Tri godine nakon posljednjeg uratka “Hatebreed”, ujedno i “For The Lions” cover albuma, oba objavljena 2009. godine, hardcore metalci Hatebreed objavit će novi studijski album “The Divinity Of Purpose” 25. siječnja preko Nuclear Blasta.

CD su ko-producirali Hatebreed uz pomoć Chrissa “Zeuss” Harrisa (Suicide Silence, All That Remains, Shadow Fall), te Josha Wilbura (Lamb Of God, Avenged Sevenfold), koji je radio i miksanje, a naslovnicu albuma je kreirao i ilustrirao Eliran Kantor (Testament, Atheist, Sigh, Anacrusis, Gwar).

Što se tiče stila i zvuka kojeg će imati novo izdanje, Jamey Jasta je rekao kako su do sada dosta eksperimetirali, posebno na zadnjem albumu, te da će ovaj album, koji ujedno obilježava i desetu obljetnicu od “Perseverancea”, izdanog 2002. godine, zadržati old-school obilježja.“The Divinity Of Purpose” će biti podržan i opsežnom globalnom turnejom koja će se protezati i u 2014. godinu. Hatebreed su trenutno na turneji zajedno s Lamb Of God, In Flames i Sylosis, a na nadolazećoj europskoj turneji “Persistence Tour 2013” bit će headlineri.

Tekst: Ana Mihanović

Muziku podržava