Gospodar prstenova u ‘Draženovom domu’

2677

U četvrtak, 13. ožujka, u KC Dražen Petrović u Zagrebu s početkom u 20 sati održat će se muzička predstava “Lord of the Rings in Concert“.

Mnogobrojni svjetski muzičari, njih preko stotinu, te ansambl, orkestar i glumci, koji su održali brojne izvedbe diljem svijeta i tako si priskrbili veliki broj poklonika, predstavit će glazbenu burlesku i svijet patuljaka, hobita i čarobnjaka.

Više od stotinu umjetnika i glazbenika promijenit će mjesto sastanka u mistično Međuzemlje, prenoseći uzbudljivu sagu Prstenova kroz vječnu borbu dobra i zla, stvarajući pritom svijet fantastičnih slika i čuda.

Muziku podržava

Uz Tolkien ansambl, publika će uživati i u službenom filharmonijskom orkestru Gospodara prstenova, zboru Choir, te prvoklasnim solistima i glazbenicima, poput Petera Halla i Caspara Reiffa, koji su skladali predivne dionice Tolkien ansambla.

Također, publika će moći vidjeti najljepše priče, čuti glazbene dionice iz sage “Gospodar prstenova”, a sve to kroz jedinstvene hitove Annie Lenox i Enye. Njihove su skladbe postale himne Mordora, strašnog mjesta na istoku Međuzemlja okruženog planinama.

Za nenadmašnu naraciju ovoga spektakla zadužen je jedan od zaštitnih znakova trilogije “Gospodara prstenova”, zli čarobnjak Saruman, odnosno Christopher Lee.

Čitava je predstava praćena raskošnom projekcijom, čudesnim svjetlosnim instalacijama te brojnim neobičnim i nadahnutim slikama iz svijeta ove trilogije.

Cijene ulaznica:
a) tribina – 200 kn
b) parter – 250 kn
c) djeca do 12 godina – 150 kn

Ulaznice možete nabaviti na svim prodajnim mjestima sustava Eventima širom Hrvatske (Berislavićeva 13 u Zagrebu) – (link na muzika.hr – Kupovina ulaznica).

Koncert je odgođen!

Muziku podržava