Nakon što je prvo izdanje velikog glazbenog kviza u Tvornici kulture prošloga mjeseca privuklo veliki broj glazbenih znalaca i entuzijasta koji su pokazali zavidno znanje u čak 52 odazvana tima, sada je došlo vrijeme i za drugu ediciju!

Nakon Hrvoja Marjanovića tj. Setta iz Krankšvestera, u voditeljskoj će se ulozi drugog izdanja kviza naći Gina Victoria Damjanović, vokalistica Detoura. Iskon je osigurao i odlične nagrade za prva dva plasirana tima: pobjednici će osvojiti Audio Technica in ear slušalice izvrsne zvučne izolacije, dok će drugi tim birati nagrade po želji iz velike glazbene škrinje pripremljene u suradnji Iskona i glazbene knjižare Rockmark.

Gina Victoria Damjanović
foto: Facebook (Gina Victoria Damjanovic)

Svi glazbeni fanovi i entuzijasti moraju biti spremni već večeras, 27. svibnja u 20 sati na istoj lokaciji. Prijave su besplatne i još uvijek otvorene putem službenog Facebook eventa. Organizatori su najavili kako će i ovoga puta prve pristigle timove počastiti pićem u Tvornici, dok sve ostale čeka izobilje besplatnih kokica uz kviz.

Muziku podržava

Pitanja za glazbeni kviz sastavlja tim iz Tvornice kvizova, a natjecatelji nastavljaju s prikupljanjem bodova za glavnu sezonsku nagradu – nastup izabranog Rock&OFF izvođača na kućnom tulumu. Također, glazbeni fanovi i entuzijasti nakon kviza mogu uživati u upravo predstavljenom Rock&OFF radiju.

glazbeni kviz, tvornica
Prvo izdanje glazbenog kviza u Tvornici, foto: Press

Održat ćemo još jedno lipanjsko izdanje do ljetne stanke, kada naša kvizaška karavana kreće na pop up turneju po domaćim glazbenim festivalima. Odabrali smo Fibru u Splitu, Seasplash na novoj lokaciji u Šibeniku te Ferragosto u Orahovici. Svaki od tih festivala ima svojih posebnosti i posebno se veselimo prilagoditi pitanja njihovoj publici.”, najavila je Iva Vukšić, Voditeljica sponzorstava iz Iskona.

Glazbeni kviz u Tvornici kulture nastao je zajedničkim snagama pokretača nagrade Rock&OFF, Unisona, Tvornice Kulture i generalnog pokrovitelja Iskona. Rock&OFF je godišnja glazbena nagrada po izboru stručnog glasačkog tijela, sastavljenog od novinara raznih hrvatskih medija koji redovito prate i poznaju domaću aktualnu i suvremenu rock, hip-hop i elektronsku scenu.

Muziku podržava