Kvizomanija i razno-razni pub kvizovi ustoličili su se kao ozbiljno dobar način za provod s društvom. No sada smo i svi mi glazbeni frikovi napokon došli na svoje jer Iskon i Rock&OFF u zajedničkoj suradnji pokreću veliki glazbeni kviz koji će se na redovitoj mjesečnoj bazi održavati u Malom pogonu Tvornice kulture.

Svi naši glazbeni entuzijasti upravo dobivaju zabavnu priliku pokazati sve što znaju o rock i vezanim, domaćim i stranim izvođačima, glazbenim događanjima i(li) povijesno važnim datumima… U pomoć im priskače Tvornica kvizova, koja je davnih dana sa svojim djelovanjem počela upravo na lokaciji Tvornice kulture. Glazbeni “supertim“ će svaki mjesec pojačati i voditelji kviza – poznata lica s hrvatske glazbene scene.

Glazben Kviz

Muziku podržava

Oformi tim koji broj do četiri člana, pokaži “Šta ti znaš o tome“ i osvoji sjajne glazbene nagrade. Prvi glazbeni kviz u Tvornici održat će se 29.4. travnja od 20h, vodit će ga Hrvoje Marjanović iz Krankšvestera.

Prijaviti se možeš putem linka na službenom FB eventu. Sudjelovanje je besplatno, timovi kvizaša mogu brojati do četiri člana te, osim mjesečnih nagrada te titule ultimativnih glazbenih znalaca, na kraju godine osvojiti i nastup jednog od ponuđenih Rock&Off izvođača na kućnom tulumu! Pitanja će, naravno, biti glazbene tematike – od povijesti glazbe, članova bendova, znakovitosti stihova.

Iskon i Rock&OFF su za pobjednike svakog izdanja kviza osigurali glazbene nagrade – u travnju su to JBL bluetooth zvučnici, Rock&OFF goodie bagovi te još pokoje iznenađenje koje će biti otkriveno na licu mjesta. Osim konkretnih nagrada, timovi na svakom izdanju kviza osvajaju i bodove. Tim s najvećim zbrojem bodova na samom kraju ove glazbeno-kvizaške sezone u prosincu osvaja jedinstvenu nagradu – nastup jednog od ponuđenih Rock&Off hrvatskih glazbenih izvođača na kućnom tulumu!

Sve “operativne“ detalje prvog izdanja kviza pogledajte na službenom Facebook eventu i nemojte se zaboraviti prijaviti u slučaju interesa. Prijave na licu mjesta bit će moguće u slučaju dovoljnog broja mjesta u ponedjeljak u 20 sati, pred sam početak kviza.

Ubrzo nakon kviza pokrenut će se i Rock&OFF internet radio, na kojem ćete moći uživati u 24-satnom streamu hitova hrvatskih rock, rap, elektronskih, pop, jazz & off izvođača, i to bez prekida ili reklama. Rock&Off radio bit će dostupan online i na Iskon.TV-u od 3. svibnja.

Od kraja lipnja organizatori pripremaju i posebna izdanja svojeg glazbenog kviza na ljetnoj pop up turneji po nekima od najpoznatijih domaćih festivala.

Muziku podržava