Ekskluzivna prodaja novog Oliverovog albuma u Billi

Avatar
1858

Od ponedjeljka, 19. prosinca u svim CD Shopovima diljem Hrvatske u prodaji će biti novi album Olivera Dragojevića “Vridilo je“, a od subote 17.12. do ponedjeljka 19.12. svoj primjerak novog Oliverovog albuma možete pronaći isključivo u Billa supermarketima.

Svim poklonicima njegovih pjesama u ponedjeljak je organizirano druženje s Oliverom i ekskluzivno potpisivanje albuma u zagrebačkom Aquarius CD Shopu (Varšavska 13) od 17 do 18 sati, a u četvrtak, 22.12. u splitskom Dancing Bear Shopu od 18 do 19 sati. Svaki kupac na poklon će dobiti i poster.

Naziv albuma “Vridilo je” opisuje rezultat jedinstvene atmosfere u kojoj je nastajao – od prvih ideja kada su, pri opuštenim sessionima u dalmatinskom ozračju tri prijatelja – Oliver Dragojević, Ante Gelo i Alan Bjelinski – postavili temelje albuma, do intenzivnog višemjesečnog procesa snimanja albuma u zagrebačkom Morris studiju Mira Vidovića.

Muziku podržava

Čitav materijal odsviran je uživo uz brojna gostovanja vrhunskih hrvatskih glazbenika. Na albumu je deset pjesama koje su napisali Oliverovi dosadašnji prijatelji i suradnici, Gibonni, Hari Rončević i Dado Pastuović, i novi autori Lea Dekleva, Ana Stančić i Dejan Božović.

Prema Oliverovim riječima, ovo je njegov najdraži studijski uradak, što s obzirom na dugogodišnju i uspješnu karijeru, zaista nije zanemariv stvar. Album je najavila pjesma “Nevera” mlade kantautorice Lee Dekleve.

Muziku podržava