Corey Taylor ponudio vijesti iz Slipknot i Stone Sour tabora

domination
885

Prvi nastavak duplog Stone Sour albuma “House of Gold & Bones” je vani i Corey Taylor polako medijima objašnjava daljnje planove koji će pratiti taj zamišljeni koncept.

U intervjuu za Billboard najavio je da drugi nastavak izlazi u svibnju i da će mu prethoditi singl “Do Me A Favor”. Također, planiraju izbacivati singlove naizmjenično s prvog i drugog nastavka, a tijekom 2014. i zanimljivu svjetsku turneju – gdje god dođu, odradit će po dva koncerta dva dana za redom i svirati cijele albume koji će završiti i na DVD-u. Osim toga, koncept albuma će pratiti četverodjelna novela, ali i igrani filmovi.

Naravno, iako njega trenutno fascinira Stone Sour, fanovi i dalje znatiželjno gledaju u smjeru Slipknota. Po toj temi rekao je: “Proći će još dosta do novog Slipknota. Šaljemo si demo snimke i kada istitramo kako bi taj album trebao izgledati, krenut ćemo. Najgore što bismo sada mogli napraviti je izbaciti nešto isforsirano, jer to će fanovi odmah primijetiti! A to nikada nismo napravili niti nećemo.”

Muziku podržava
Stisni