Bobby Womack ima rak debelog crijeva

Muzika.hr
703

Bobby Womack ima rak debelog crijeva, a ovu nesretnu vijest objavila je legenda funka i njegov prijatelj Bootsy Collins.

Legendarni soul izvođač završio je u bolnici radi upale pluća, a Collins je na svojem Facebook profilu u nedjelju 25. ožujka napisao: “Funksteri, molite i pošaljite signale ljubavi za ‘Bobbya Womacka’. Sada se u bolnici bori s upalom pluća. Javim vam nešto više čim obavim razgovor s njim. Hvala vam svima.”

Također je postavio i pjesmu na kojoj je radio skupa s njim te napisao: “Molimo za Bobbya Womacka, kako bi se izliječio od upale pluća i bilo koje druge bolesti s kojom se trenutno bori. Ovu pjesmu koju smo radili za moj posljednji album posvećujem svom prijatelju Bobbyu…”.

Muziku podržava

Nakon što je obavio razgovor s njim potvrdio je kako je Womacku dijagnosticiran rak debelog crijeva.

“Upravo sam razgovarao s našim prijateljem Bobbyem Womackom. Svima vam želi dati do znanja da vas voli i zahvaljuje na molitvama. Doktor kaže kako se nalazi u prvoj fazi razvoja raka debelog crijeva, vrlo je optimističan glede njegove budućnosti, smijali smo se i šalili sve dok nismo pali u nesvijest. Hvala vam funksteri, vratit ćemo ga natrag u život” završne su riječi Collinsa na Facebooku u svezi Womackova trenutnog zdravstvenog stanja.

Womack je prije desetak dana otkazao live nastup u Houstonu te bio prevežen u bolnicu. U prošlosti se borio s rakom prostate.

The Bravest Man In The Universe“, njegov prvi studijski album nakon punih 18 godina izlazi u lipnju.

Muziku podržava