Greatest hits bez hitova

  823

  Ashanti

  Collectables By Ashanti

  Datum izdanja: 28.11.2005.

  Izdavač: The Inc / Aquarius Records

  Žanr: Pop

  Naša ocjena:

  Popis pjesama:

  1. Still On It
  2. Only U (remix)
  3. I Love You
  4. Rain On Me (remix)
  5. Still Down (remix)
  6. Show You
  7. I Found It In You
  8. Breakup 2 Makeup (remix)
  9. Rock Wit U (Awww Baby) (remix)
  10. Focus (remix)

  Ova mlada r’n’b zvijezda započela je karijeru tijekom 2002. godine s nekolicinom dueta, koji su ubrzo došli do samih vrhova raznih ljestvica. Ne tako loš početak za tada vrlo nepoznatu Ashanti. Bile su to pjesme “Always On Time” s Ja Ruleom i “What’s Luv?” s Fat Joeom. Nakon toga je uslijedio i njen prvi album “Ashanti”, koji je doživio veliki uspjeh, što se također dogodilo i prvom samostalnom singlu “Foolish”.

  Nedavno je Ashanti izdala i svojevrsni greatest hits album, jednostavnog naziva “Collectables By Ashanti“. Na albumu se nalazi 10 pjesama, od toga je 5 novih, dok su ostatak remiksevi nekih starijih hitova. Album je također ‘obogaćen’ raznoraznim gostima-izvođačima, kao što su Ja Rule, Method Man, Paul Wall, Caddillac Tah itd.

  Teško mi je izdvojiti neke pjesme koje su me se dojmile, jer Ashanti i nije moj đir. No nastojim biti objektivna, te zanemariti neke svoje ‘volim-ne volim/slušam-ne slušam’ stavove. Već nakon prvog slušanja neke stvari sam preskakala, ali ipak sam preslušala na kraju cijeli album, nekoliko puta, i kao zgodničke, uhu ugodne pjesme navela bih “Still On It” i “Rain On Me“.

  Ipak vjerujem da će se onim pravim fanovima svidjeti cjelokupan album, i da će imati neku korist, ako ništa drugo, barem da popuni kolekciju i malo skuplja prašinu. Bar će biti manje prašine na drugim albumima.

  Muziku podržava