Anastacia, pop zvijezda koja je obilježila početak 2000-ih, stiže u Opatiju

    2006

    ANASTACIA

    49EUR
    Datum i vrijeme: Ponedjeljak, 24.7.2023. @ 21:00
    Mjesto održavanja: Ljetna pozornica Opatija Opatija

    Američka pop pjevačica s europskom karijerom, Anastacia, vlasnica hitova “I’m Outta Love” i “Left Outside Alone”, u sklopu turneje “I’m Outta Lockdown Tour” stiže 24. srpnja na Ljetnu pozornicu u Opatiji.

    anastacia
    Anastacia, promo

    Anastacia je dosad objavila sedam albuma, od kojih je posljednji “Evolution” iz 2017. godina. Njezina prva dva albuma “Not That Kind” iz 2000. i “Freak of Nature” 2001. postigla su međunarodan uspjeh, a globalni hit “I’m Outta Love” 2001. godine donio joj je titulu “Najprodavanije nove ženske pop izvođačice na svijetu”.

    Muziku podržava

    Njezin komercijalni uspjeh nastavio se međunarodnim hitovima poput “Paid My Dues” , “One Day In Your Life” i službenom pjesmom Svjetskog nogometnog 2002., “Boom”. Treći album “Anastacia” iznjedrio je hitove “Left Outside Alone” i “Sick and Tired” te postao drugi najprodavaniji album 2004. godine u Europi i njen najuspješniji album do danas. Nije stala izdavati albume i singlove, a zadnji singl je “American Night” iz 2022. godine.

    Europska ljetna turneja “I’m Outta Lockdown Tour” krenula je još prošle godine, a nastavlja ju i ovog ljeta. Kreće 2. lipnja u danskom Skiveu, a mjesec i pol nakon najavljena je i za Hrvatsku.

    Kako do ulaznica?

    Ulaznice su već u prodaji po cijeni 49 EUR preko sustava Eventim.

    Osobe s invaliditetom u invalidskim kolicima imaju besplatan ulaz, no pratnja plaća punu cijenu ulaznice. Potrebno je najaviti dolazak na info@festivalopatija.hr

    0 Shares
    Muziku podržava