Hatebreed premijerno pred hrvatskom publikom

3176

Američka metalcore petorka Hatebreed potvrdili su svoj nastup na ovogodišnjem T-Mobile INmusic festivalu (24. i 25. lipnja na jarunskom Otoku hrvatske mladeži) gdje će nastupiti na metal stageu uz dosad potvrđene Dimmu Borgir i Anthrax.

Hatebreed su osnovani nakon raspada benda frontmena Jameya Jaste, pravim imenom James Shanahan. Nakon nekoliko kraćih studijskih izdanja, bend je debitirao 1997. godine “Satisfaction is the Death of Desire“.

Sljedećih su godina nastupili na Ozzfestu, nominirani za nagradu Grammy i objavili još tri studijska albuma (“Perseverance”, “The Rise of Brutality”, “Supremacy“). U svibnu ove godine, netom prije dolaska u Zagreb, što će im ujedno biti i prvi nastup pred hrvatskim fanovima, objavit će i šesti studijski album “For the Lions“.

Muziku podržava

Uspjeh koncertnih nastupa potvrđuje impozantna brojka od održanih šest stotina koncerata u samo dvije godine, što je i zabilježeno na prošlogodišnjem live DVD-u “Live Dominance”.

Potvrđeni izvođači:
Moby
Kraftwerk
Franz Ferdinand
Lily Allen
N.E.R.D.
Anthrax
Yeah Yeah Yeahs
Art Brut
Dimmu Borgir
Sergent Garcia

Ulaznice za festival možete nabaviti u svim T-centrima u Hrvatskoj. T-Mobile korisnici rezervacijom ulaznice putem SMS poruke ostvaruju poseban popust od 50 Kn (prazna poruka na broj 2255).

Cijene festivalskih ulaznica:
1.3.-1.5. – 400 Kn
1.5.-15.6. – 450 Kn
15.6.-24.6. – 500 Kn
na ulazu – 550 Kn
Cijene jednodnevnih ulaznica:
15.6.-25.6. – 450 Kn
na dan festivala cijena ulaznice je ista.

Više informacija o festivalu potražite na www.t-mobileinmusicfestival.com.

0 Shares
Muziku podržava