Pratite kako evoluiraju verzije novih pjesama Gang of Four

1217

Legendarni Gang of Four u studiju rade na novim pjesmama i snimkama za album koji bi trebao izaći 2008. godine. Basist Dave Allen piše blog o tijeku skladanja i snimanja, na koji je uploadao čak i prvu, neizbrušene snimke nekoliko novih pjesama “American Man“, “Second Life” i “Password”.

Evo što Dave kaže o svemu: “Da dokažemo kako uistinu radimo, a ne samo sjedimo i lamentiramo o situaciji kolapsa diskografske industrije, pri dnu (websitea) sam ostavio vrlo grubu verziju nove pjesme koju sam nazvao “Password” (budite sigurni da će se naslov promijeniti).

Cilj je da, ukoliko slijedite naš rad i snimanje, ovi MP3-postovi mogu predstavljati miljokaze koji će kasnije poslužiti za usporedbu nastajanja pjesama s konačnom verzijom”.

Allen je još dodao i kako će krajnji proizvod vjerojatno biti digitalni (download) EP s 4 pjesme, s mogućnošću da s vremenom bude prebačen na kompakt disk u luksuznom pakiranju za fanove. Zaključno, napominje kako bi ‘internetski’ EP mogao biti gotov za 12 tjedana, dakle, nadajte mu se u ožujku…

0 Shares
Muziku podržava