Dylan iz drugog pokušaja stiže u barokni grad

6579

Petak 13. lipnja bit će duboko urezan u varaždinsku, a i hrvatsku kulturnu i javnu povijest. Bob Dylan će tog dana, kao headliner Radar festivala nastupiti na travnjaku stadiona NK Varteks, što će mu biti premijerno predstavljanje pred hrvatskom publikom, koja ga već desetljećima nestrpljivo očekuje.

Ulaznice za koncert kreću u prodaju od 3. travnja i do 6. svibnja će im cijena biti 250 kuna, da bi nakon toga iznosile 290 kuna do 12. lipnja. Cijena ulaznice na sam dan koncerta tek će se utvrditi. Ulaznice je moguće kupiti na svim prodajnim mjestima Eventim širom Hrvatske (link na muzika.hr – Kupovina ulaznica).

Također uskoro će biti poznati ostali izvođači koji će nastupiti na festivalu.

Muziku podržava

Na današnjoj pressici, održanoj u Varaždinu, predstavnici grada su naravno izrazili oduševljenje ovim iznimnim gostovanjem u svom gradu, koje se napokon ostvarilo.

Naime kako je i sam gradonačelnik Čehok potvrdio na pressici, Dylan je zaista još prije dvije godine trebao nastupiti na Špancirfestu, ali kako mu je europski dio turneje prekinut u srpnju, a u barokni grad je trebao doći u rujnu, gostovanje na kraju nije bilo moguće finalizirati.

Članovi Fan cluba Muzika.hr ulaznice za koncert Boba Dylana mogu nabaviti po cijeni od 240 kuna.

Službene stranice festivala Radar.hr.

Muziku podržava
Stisni